Leiderschap

Starten met leidinggeven

Een nieuwe stap in je carrière

Gefeliciteerd met je start als leidinggevende! Wanneer je van medewerker doorgroeit naar een leidinggevende rol is dat een spannend, maar ook uitdagend avontuur. Het is een behoorlijke stap. Je bent geen teamlid meer, maar teamleider. Ineens ben jij degene die de eindverantwoordelijke is en jouw collega’s aanstuurt. Vooral het omgaan met verschillende persoonlijkheden binnen het team en alle dynamiek die daarbij hoort kan een behoorlijke kluif zijn.

Ervaring met startend leidinggevende

Bureau Nieuwe Maan is specialist in leiderschapsontwikkeling en kent de uitdagingen waar nieuwe leidinggevenden mee te maken krijgen. Het is onze passie om professionals te helpen bij het ontwikkelen van hun volledige potentieel als leiders. Onze aanpak is persoonlijk, praktisch en gericht op groei. We bieden zowel groeps- als individuele begeleiding.

Wat brengt verbindend leiderschap?

N

Betere teamdynamiek en samenwerking.

N

Grotere betrokkenheid binnen je team.

N

Verbeterde probleemoplossing en meer innovatie.

N

Bevordering van een cultuur van duurzame groei en ontwikkeling.

N

Meer veerkracht en weerbaarheid van het team tijdens uitdagingen.

Teamdynamiek

Ontdek jouw leiderschapskwailiteiten

Door middel van onze programma’s versterk je jouw leiderschapsvaardigheden, zoals communicatie, besluitvorming, teambuilding en conflictbeheer. Ook werk je aan het vergroten van je zelfinzicht, verken je jouw persoonlijke leiderschapsstijl en leer je hoe je via jouw persoonlijkheid  positieve invloed uitoefent op jouw team. Bovendien word je niet alleen succesvol in het leiden van anderen, maar groei je ook als individu.

Wat heeft een startend leidinggevende nodig?

N

Ondersteuning bij het vinden van een gezonde balans tussen werk en persoonlijke leven.

N

Een mentor of coach die mee kan denken, kan spiegelen, ervaring kan delen en richting kan geven.

N

Tijd en ruimte voor zichzelf van een afstandje te beschouwen en te reflecteren op hun leiderschapsstijl, communicatie en prestaties.

N

Begeleiding in hun leiderschapsontwikkeling om te essentiële vaardigheden te verstevigen, zoals communicatie, conflictbeheer en besluitvorming.

Impressie van de programma’s van Bureau Nieuwe Maan