Intensive Programme

What Makes Me Tick?

Voor leven en werken met meer passie en plezier

Heb jij ook dat…

=

Je niet echt weet wat je wil in het leven?

=

Je altijd kiest voor wat er toevallig op je pad komt?

=

Geen idee hebt wat voor jou nu echt belangrijk is?

=

Je geen regie hebt over je carrièrepad?

=

Er wel iets moet bestaan van een persoonlijke purpose maar jij weet niet hoe daar te komen?

=

En je weet ook niet hoe je vormgeeft aan jouw purpose?

In een flow

Je kent vast wel het gevoel dat wanneer jij je werkelijk verbonden bent met jezelf, dat alles vanzelf lijkt te gaan. Het voelt als magisch omdat je dan bent aangesloten op een enorme energiebron in jezelf.

Wanneer jij weet wat je talenten zijn en je  je drijfveren kent is het makkelijker om de keuzes te maken die echt bij je passen.

Je hebt dan je doelen duidelijk voor ogen en je weet wat je volgende stap is. Dat geeft enorm veel houvast en voldoening.

Leven en werken met passie en plezier. Voel meer kracht, energie en voldoening.

Klem in de overvloed aan keuzes

Maar de werkelijkheid is dat niet makkelijk is om precies te weten wat je drijft. In de dagelijkse beslommeringen wordt je snel afgeleid van je eigen kern en je eigen kompas.

Je kan behoorlijk vast komen te zitten in het niet weten. Vanuit die freeze is het onmogelijk om in beweging te komen.

Of je draait steeds dezelfde kringetjes in de eindeloze keuzemogelijkheden maar je kiest  niet. Daardoor voelt het alsof je een ‘tweede keuze’ leven leidt.

Investeer in jezelf

Om werkelijk te weten wat je drijft kost niet alleen tijd en moeite. Het vraagt ook lef en kracht om niet altijd in te gaan op de afleidingen om je heen maar om te focussen op jezelf en te onderzoeken wat nu echt belangrijk is voor je.

Wil jij meer in verbinding staan met jezelf? En wil je jouw drijfveren en innerlijke energiebronnen beter te leren kennen? Wil jij true choices maken en heldere doelen daaraan verbinden?

Dan kan ik je helpen met mijn Programma ‘What Makes Me Tick?’.

In vier maanden tijd begeleid ik je naar een verdiepend inzicht in jezelf dat je richting geeft en je helpt om betere keuzes te maken in je werk én je leven.

Na dit programma programma heb je:

R

Meer focus en duidelijke richting

R

Jouw talenten en drijfveren helder in beeld 

R

Jouw purpose duidelijk verwoord

R

Een concreet actieplan om verder stappen te nemen

R

Handvatten om te dealen met de ‘beren op de weg’.

Dit zijn de stappen naar meer voldoening in je werk en leven!

Inhoud What Makes Me Tick?

Dit is een pressure cooker in jouw persoonlijke ontwikkelingVier maanden lang een intensieve begeleiding om jouw eigen essentie, waarden en drijfveren in beeld te krijgen en meer focus en richting te vinden. Je maakt je eigen Personal Navigator waardoor jij bewuste en goede keuzes kan maken om meer innerlijke vrijheid te voelen met meer passie en plezier te werken en te leven.

R

Een persoonlijk intake gesprek om jouw vraag haarscherp in kaart te brengen.

R

5 coachgesprekken van 90 min. waarin je dieper ingaat op jouw drijfveren. Je onderzoekt de beren op de weg; dat wat je weerhoudt om voor je eigen geluk te kiezen. Natuurlijk werk je ook aan handvatten om daar anders mee om te gaan.

R

Een ODC-assessment ter waarde van € 350,-. Dit assessment brengt haarfijn in beeld welke kwaliteiten je gebruikt maar vooral waar je potentiële groei ligt. Ook krijg je inzicht in je valkuilen en kwetsbare krachten zodat je daar anders mee om kunt gaan. Bij dit assessment komt ook een uitgebreid persoonlijk rapport.

R

Vier maanden lang je eigen hotline per mail of telefoon voor de momenten waarop je vastloopt of een extra boost nodig hebt.

R

Exclusieve persoonlijke begeleiding van ervaren  Senior coach Rebekka van Praag. Ik deel met liefde al mijn ervaring en kennis met je waardoor je stappen kunt zetten naar een leven met meer passie en meer plezier.

R

Online Pitt Stop call 8 maanden na je coachgesprek om te checken of je op koers ligt.

Door de unieke combinatie van het online programma, de drijfverenanalye en de individuele gesprekken kun je veel snellere stappen maken in het verdiepen van je zelfinzicht en een boost geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Van zelfinzicht naar actieplan

Je werkt je in vier fasen toe naar een gericht actieplan om met meer passie en plezier te werken en te leven.

Wie ben ik?

Je start met het in kaart brengen van je talenten en het onderzoeken van je waarden en drijfveren. Deze drie onderdelen vormen de basis van van jouw Personal Navigator.

Wat is mijn essentie?

Je soul signature, je levensmissie, je purpose of je why; allemaal begrippen die gaan over een hoger doel in je leven. Waar het op neer komt is dat het begint met echt in contact met jezelf zijn. Wanneer je dat helder wat jouw essentie is dan geeft dat richting en voldoening.

Mindset

In de meeste gevallen weten mensen best wel goed wat zij zouden willen, maar bepaalt hun mindset of ze er echt voor durven staan. In deze fase ga je aan de slag met de belemmerende overtuigingen en de beren op de weg om zoveel mogelijk ruimte te creëren voor je volgende stap.

Doelen en actie

In de laatste fase maak je jouw doelen concreet en koppel je daar acties aan die je op korte en lange termijn kan ondernemen om meer je passie te leven.

Praktische informatie

Investering

De investering voor dit intensieve programma is € 1.850,-. Je kunt ook in 4 termijnen van € 462,50 betalen.

Deze prijs is inclusief BTW voor particulieren.

Voor bedrijven geldt dat de prijs exclusief BTW is.

Ja ik wil met meer passie en plezier werken en leven!

Hier vind je de privacy verklaring van Bureau Nieuwe Maan.

Ik heb hele prettige ervaring met Rebekka. Ze laat je goed nadenken over jezelf, is niet bang om je te confronteren en verliest de realiteit niet uit het oog. Daardoor had ik elke sessie meerdere "besef-momentjes" over mezelf. Verder is ze heel prettig in de omgang en voelde ik me volledig op mijn gemak om alles waar ik mee zat, open te bespreken. Het traject heeft mij geholpen om een beter zicht te krijgen op mijn talenten en op wat voor manieren ik die kan inzetten.

Frits Thissen, Client Succes Manager, maart 2021

Enorm prettige ervaring gehad bij Rebekka tijdens mijn Nieuwe Maan loopbaan traject. Hiervoor nog nooit een coach traject doorlopen maar kan het iedereen aanbevelen: het is inzichtelijk (bye bye tunnelvisie), positief en van toegevoegde waarde voor je (loopbaan)ontwikkeling in welk stadium dan ook. Ik heb geleerd bepaalde topics te omarmen en andere los te kunnen laten. Een coach gaat geen magische woorden zeggen, maar helpt je wel met de juiste vragen en ideeën. Erg verfrissend!

Marcella Kneppers, Data Scientist Innovation, maart 2021

Rebekka heeft mij in het eerste half jaar van mijn carrière bij mijn werkgever gecoacht. Vanaf het eerste gesprek had ik meteen veel vertrouwen in haar als coach. Ze geeft veel ruimte voor eigen inbreng en je eigen ontwikkelplan, maar weet ook op het juiste moment in te zoomen op voor jou nog onbewust gedrag. Rebekka is goed in het stellen van verdiepende vragen waardoor je op mooie nieuwe inzichten komt. Aan de andere kant kan ze soms ook zeggen waar het op staat wanneer je er zelf om heen draait, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Rebekka weet zich als coach aan te passen aan jouw stijl en leerbehoefte, waardoor je snel stappen zet. Zeker een aanrader & een topcoach!
Daan Vonk, Projectmanager Frisse Blikken

Rebekka is een kundige coach en een prettig mens. Ze geeft richting, maar laat je zelf deuren openen waarvan je niet wist dat ze er waren. Ze geeft jou de lead in de coachings en weet een vertaalslag te maken van je verhalen naar concrete modellen waarmee je aan de slag kan. Een aanrader als je een verdiepingsslag wil maken op (persoonlijk) leiderschap.

Sophie de Haan, Personel & Organisation Advisor Van Oord

Ik kijk erg fijn terug op de maanden dat ik met Rebekka heb mogen werken. We hebben in een korte tijd een bijzondere band gekregen, omdat zij mijn uitdagingen begreep en ik daardoor altijd vrijuit heb kunnen praten. Het voelt vertrouwd om met Rebekka te praten omdat zij goed kan luisteren en praktische tips geeft voor mijn uitdagingen. Tips die geen open deur zijn en waar ik zonder haar zelf niet snel had gevonden. Daarnaast mocht ik altijd praten over wat er op dat moment speelde, waardoor ik altijd opgelucht en positief gezind de deur uit liep. Door mijn positieve ervaring weet zeker dat Rebekka en ik elkaar in de toekomst weer gaan zien!

Marije Biesterbos, Projectmanager Frisse Blikken

Na een zoektocht voor een carrière coach, kwam ik bij Rebekka terecht. Haar hartelijkheid, luisterende oor en openheid zorgden ervoor dat ik na het intake gesprek besloot om verder met haar te gaan. Ruim een half jaar later heb ik mijn coaching traject afgesloten en het was geweldig! Rebekka heeft een goede knowhow in psychologie, o.a. in de filosofie van Jung. Deze expertise in combinatie met de oefeningen die zij aanbod, hebben mij goed geholpen om beter inzicht in mezelf te krijgen. De sessies met Rebekka hebben bijgedragen aan een positieve verandering binnen in mij. Haar analyses zijn scherp, haar begeleiding is goed en duidelijk; empathisch en sturend waar nodig. Een coachingstraject is heel persoonlijk, maar zij maakte dat het aangenaam en vertrouwd was. Een goede en waardevolle investering voor jezelf. 10/10 would recommend.

Kathy Ruiz, Marketing Manager Kamer20 en zelfstandig ondernemer

Dankzij de gesprekken met Rebekka ben ik mezelf beter leren kennen. Ze wist tijdens de gesprekken goed door mijn (soms wat) chaotische verhalen heen te prikken en gaf mij beknopt en concreet terug waar ik aan zou kunnen werken.

Deelnemer Leiderschapsprogramma Ahold Delhaize 2019

Contact

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op!

Rebekka@bureaunieuwemaan.nl

06-16610081

Amsterdam

Privacy verklaring  |  Algemene voorwaarden  |  KVK 53065921 
 |  BTW NL1729.07.500.B02