Inspiratie Booster

What Makes Me Tick?

Een online boost voor jouw inspiratie, reflectie en zelfinzicht

Heb jij ook dat…

[

Je niet echt weet wat je wil in het leven?

[

Je altijd kiest voor wat er toevallig op je pad komt?

[

Geen idee hebt wat voor jou nu echt belangrijk is?

[

Je geen regie hebt over je carrièrepad?

[

Er wel iets moet bestaan van een persoonlijke purpose maar jij weet niet hoe daar te komen?

[

En je weet ook niet hoe je vormgeeft aan jouw purpose?

Je kent vast wel het gevoel dat wanneer jij je werkelijk verbonden bent met jezelf, dat alles vanzelf lijkt te gaan. Het voelt als magisch omdat je dan bent aangesloten op een enorme energiebron in jezelf. Je weet wat je talenten zijn en je kent je drijfveren. Je hebt je doelen duidelijk voor ogen en je weet wat je volgende stap is. Dat geeft enorm veel houvast en voldoening.

Maar de werkelijkheid is dat niet makkelijk is om precies te weten wat je drijft. In de dagelijkse beslommeringen wordt je snel afgeleid van je eigen kern en je eigen kompas. Je kan behoorlijk vast komen te zitten in het niet weten.

 

Investeer in jezelf

Om werkelijk te weten wat je drijft kost niet alleen tijd en moeite. Het vraagt ook lef en kracht om niet altijd in te gaan op de afleidingen om je heen maar om te focussen op jezelf en te onderzoeken wat nu echt belangrijk is voor je.

Wil jij meer in verbinding staan met jezelf? En wil je jouw drijfveren en innerlijke energiebronnen beter te leren kennen? Wil jij true choices maken en heldere doelen daaraan verbinden?

Dan kan ik je helpen met mijn Programma ‘What Makes Me Tick?’. Dit is een programma dat naast 4 coachgesprekken heel veel extra opdrachten en oefeningen biedt, die je helpen om jouw drijfveren, passies en energiebronnen helder te krijgen. Je werkt toe naar een persoonlijk kompas, een navigator, om de keuzes te maken die echt bij je passen. 

Na dit programma heb je:

R

Meer focus en duidelijke richting

R

Jouw talenten en drijfveren helder in beeld

R

Jouw purpose duidelijk verwoord

R

Een concreet actieplan om verder stappen te nemen

R

Handvatten om te dealen met de ‘beren op de weg’.

What Makes Me Tick?

R

Individuele focus

R

Persoonlijke aandacht

R

Online inspiratie programma

R

Verdiepende oefeningen

Pressure cooker in persoonlijke ontwikkeling

In het programma “What Makes Me Tick?” krijg jij, naast 4 coachgesprekken toegang tot een online programma vol met oefeningen, meditaties en visualisaties. Deze inspirerende en unieke opdrachten, vragen en oefeningen hebben als doel je dichter bij jezelf te brengen en je uit te dagen om in actie te komen.

Door deze unike combinate van een programma op eigen tempo gecombineerd met individuele gesprekken kan je veel snellere stappen maken in het verdiepen van je zelfinzicht en een boost geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

De combinatie van de coachgesprekken en het online programma heeft een waarde van € 1.750,-.

 

Voor What Makes Me Tick? betaal je slechts € 760,- (inclusief btw).

Van zelfinzicht naar actieplan

What Meks me Tick? werk je in vier fasen toe naar een gericht actieplan om meer bezieling en plezier te ervaren in je werk en in je leven.

Wie ben ik?

Je start met het in kaart brengen van je talenten en het onderzoeken van je waarden en drijfveren. Deze drie onderdelen vormen de basis van van jouw persoonlijk kompas.

Wat is mijn purpose?

Je missie, je purpose of je why; allemaal begrippen die gaan over een hoger doel in je leven. Wanneer je dat helder hebt dan geeft dat richting en voldoening.

Mindset

In de meeste gevallen weten mensen best wel goed wat zij zouden willen, maar bepaalt hun mindset of ze er echt voor durven staan. In deze fase ga je aan de slag met de belemmerende overtuigingen en de beren op de weg om zoveel mogelijk ruimte te creëren voor je volgende stap.

Doelen en actie

In de laatste fase maak je jouw doelen concreet en koppel je daar acties aan die je op korte en lange termijn kan ondernemen om meer je passie te leven.

What Makes Me Tick?

Vergroot je zelfkennis en zelfsturing en geeft vorm aan je eigen leven.

Wat krijg je?

R

4 coachgesprekken met in totaal 5,5 uur individuele begeleiding

R

Online inspiratie programma; in eigen tempo werken aan het verdiepen van zelfinzicht

R

E-book drijfveer of magneet en drijfveren scan

Wat levert het op?

R

Groter zelfinzicht

R

Meer regie en richting

R

Je persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap naar een next level

Light verise

Wil je wel graag op eigen kracht  je zelfinzicht verdiepen en jouw talenten en drijfveren helder in beeld? Kies dan voor de light versie van What Makes Me Tick? Je hebt dan toegang tot het online prograam zonder de individuele coachgesprekken. Deze optie is uitstekend geschikt voor mensen die behoefte hebben aan inspiratie en prikkelende vragen en daar zelf mee aan de slag willen gaan.

De invetering voor de Light versie is slechts € 160,-!

What Makes Me Tick Light

R

Toegang tot online programma

R

E-book drijfveer of magneet

R

Drijfverenscan

 

 

 

Ja, ik wil aan de slag!

en ik doe mee aan het programma What Makes Me Tick?.

Ik kies voor:

15 + 3 =

Rebekka heeft mij in het eerste half jaar van mijn carrière bij mijn werkgever gecoacht. Vanaf het eerste gesprek had ik meteen veel vertrouwen in haar als coach. Ze geeft veel ruimte voor eigen inbreng en je eigen ontwikkelplan, maar weet ook op het juiste moment in te zoomen op voor jou nog onbewust gedrag. Rebekka is goed in het stellen van verdiepende vragen waardoor je op mooie nieuwe inzichten komt. Aan de andere kant kan ze soms ook zeggen waar het op staat wanneer je er zelf om heen draait, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Rebekka weet zich als coach aan te passen aan jouw stijl en leerbehoefte, waardoor je snel stappen zet. Zeker een aanrader & een topcoach!
Daan Vonk, Projectmanager Frisse Blikken

Rebekka is een kundige coach en een prettig mens. Ze geeft richting, maar laat je zelf deuren openen waarvan je niet wist dat ze er waren. Ze geeft jou de lead in de coachings en weet een vertaalslag te maken van je verhalen naar concrete modellen waarmee je aan de slag kan. Een aanrader als je een verdiepingsslag wil maken op (persoonlijk) leiderschap.

Sophie de Haan, Personel & Organisation Advisor Van Oord

Ik kijk erg fijn terug op de maanden dat ik met Rebekka heb mogen werken. We hebben in een korte tijd een bijzondere band gekregen, omdat zij mijn uitdagingen begreep en ik daardoor altijd vrijuit heb kunnen praten. Het voelt vertrouwd om met Rebekka te praten omdat zij goed kan luisteren en praktische tips geeft voor mijn uitdagingen. Tips die geen open deur zijn en waar ik zonder haar zelf niet snel had gevonden. Daarnaast mocht ik altijd praten over wat er op dat moment speelde, waardoor ik altijd opgelucht en positief gezind de deur uit liep. Door mijn positieve ervaring weet zeker dat Rebekka en ik elkaar in de toekomst weer gaan zien!

Marije Biesterbos, Projectmanager Frisse Blikken

Na een zoektocht voor een carrière coach, kwam ik bij Rebekka terecht. Haar hartelijkheid, luisterende oor en openheid zorgden ervoor dat ik na het intake gesprek besloot om verder met haar te gaan. Ruim een half jaar later heb ik mijn coaching traject afgesloten en het was geweldig! Rebekka heeft een goede knowhow in psychologie, o.a. in de filosofie van Jung. Deze expertise in combinatie met de oefeningen die zij aanbod, hebben mij goed geholpen om beter inzicht in mezelf te krijgen. De sessies met Rebekka hebben bijgedragen aan een positieve verandering binnen in mij. Haar analyses zijn scherp, haar begeleiding is goed en duidelijk; empathisch en sturend waar nodig. Een coachingstraject is heel persoonlijk, maar zij maakte dat het aangenaam en vertrouwd was. Een goede en waardevolle investering voor jezelf. 10/10 would recommend.

Kathy Ruiz, Marketing Manager Kamer20 en zelfstandig ondernemer

Dankzij de gesprekken met Rebekka ben ik mezelf beter leren kennen. Ze wist tijdens de gesprekken goed door mijn (soms wat) chaotische verhalen heen te prikken en gaf mij beknopt en concreet terug waar ik aan zou kunnen werken.

Deelnemer Leiderschapsprogramma Ahold Delhaize 2019

Contact

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op!

Rebekka@bureaunieuwemaan.nl

06-16610081

Privacy verklaring  |  Algemene voorwaarden  |  KVK 53065921 
 |  BTW NL1729.07.500.B02