Voor werkende moeders met een jong gezin

RISE

Met meer energie je werk én je gezin combineren

Heb je het gevoel dat

=

Je altijd gericht bent op het zorgen voor anderen en geen tijd overhoudt voor jezelf?

=

Je geen regie hebt op je leven en altijd achter de feiten aanholt?

=

Je overal tekort schiet, als moeder, werknemer en partner?

=

Je in een ratrace terechtgekomen bent.

=

Je overal verantwoordelijk voor bent en dat alles op jouw schouders rust?

=

Je in de hectiek van het dagelijks leven bent kwijtgeraakt waar het jou nou echt om gaat?

=

Je vooral aan het overleven bent

Ben jij een vrouw die werkt én een jong gezin combineert? Waarschijnlijk herken je dan dat het af en toe een behoorlijke klus is, om alle ballen in de lucht te houden.  Je hebt het gevoel dat je geen grip meer hebt op je leven omdat je overspoelt wordt door al die dingen die gebeuren moeten.

 Je kunt in een neerwaartse spiraal terecht komen van hard werken, veel piekeren en je daardoor moe en uitgeput voelen, met soms een kort lontje. Je hebt geen tijd of aandacht om te genieten en te ontspannen. Kortom, het voelt alsof je met veel pijn en moeite je leven op de rit houdt, waarbij jijzelf de sluitpost bent.

Een nieuwe levensfase

Na de komst van kinderen ervaren veel  vrouwen een ongelijke werk-privé balans. Het is moeilijk om een nieuw evenwicht te vinden tussen je gezin en je werk. Dit zorgt voor stress en gaat ten koste van je (werk)plezier en levensgeluk. Het is een feit dat hoogopgeleide vrouwen, die hun carrière en de zorg voor een jong gezin combineren, behoorlijk onder druk staan. Deze groep heeft bijna twee keer zoveel kans op ernstige stress en een burn-out, dan vaders in dezelfde situatie. Minstens 3 op de 10 moeders ervaren voortdurend stress sinds ze kinderen hebben

Een nieuwe balans

Natuurlijk is het moederschap belangrijk voor je. Maar dat geldt ook voor je werk. Behalve dat het een bron van inkomsten is, is voor velen werk ook een bron van plezier en energie. Het is een manier om een bijdrage te leveren en jezelf uit te dagen en blijven ontwikkelen. Net als voor veel andere vrouwen, vormt je werk een belangrijk onderdeel van jouw identiteit. Dat zou je niet willen missen.

Maar hoe vind je nu de balans in deze nieuwe levensfase tussen deze twee essentiele onderdelen in je leven?

Veerkracht, energie en stabiliteit

Het kan anders. Als ambitieuze moeder wil je er zijn voor je kinderen én je wilt je werk goed kunnen doen én dat beide zonder stress en spanning. Dankzij het programma RISE kom jij weer in balans en hervind je jouw energie en vitaliteit. Je hebt meer mentale veerkracht en je bent in staat om betere keuzes te maken die echt bij je passen.

RISE staat voor Resilience, Insight, Stability and Energy. Dit programma zorgt voor meer veerkracht, een verdiepend inzicht in remmende en stimulerende gedragspatronen, een grotere stabiliteit en een betere energiebalans. En dat is wat je wil!

Van 

=

Stress, spanning en piereken

=

Alle ballen in de lucht moeten houden

=

Het gevoel hebben dat je geleefd wordt en dat je steeds maar achter de feiten aanholt

=

Het gevoel hebben dat je geleefd wordt en dat je steeds maar achter de feiten aanholt

=

Reageren vanuit automatische gedragspatronen

=

Moe, uitgeput, lusteloos en prikkelbaar zijn

Naar

R

Veerkrachtige mindset

R

Een heldere focus op wat jij echt belangrijk vindt

R

Een heldere focus op wat jij echt belangrijk vindt

R

De regie op je eigen leven kunnen houden en betere keuzes kunnen maken voor jouzelf en je omgeving.

R

Bewustwording van onbewuste reacties en handvatten ontwikkelen hoe hier anders mee om te gaan  

R

Meer energie en vitaliteit ervaren en over praktische handvatten beschikken om beter in balans te zijn en te blijven.

Drie pilaren van RISE

Mentale ruimte

Je werkt aan het vergroten van je mentale veerkracht door het onderzoeken van je eigen (belemmerende) overtuigingen en aannames.

Vitaliteit

Je verdiept je inzicht in je gedragspatronen die je vitaliteit kunnen beinvoeden en je krijgt praktische handvatten om je energie balans beter te managen.

Regie nemen

Door te bepalen wat echt belangrijk is voor je werk je toe naar op een makkelijkere manier betere keuzes maken voor jou en je omgeving.

RISE Programma

Je werkt in drie maanden toe naar het vergroten van je vitaliteit, stabiliteit en mentale veerkracht. Je volgt een gedeelte van het programma individueel en op eigen tempo en een gedeelte in een groep van maximaal 12 vrouwen. Het programma bestaat uit:

R

3 gesprekken met je eigen personal coach

R

2-daagse Deepdive

R

1-daagse intensive

R

2 online trainingen

Aandacht voor jezelf

De trainingen van RISE zijn op een prachtige locatie in het midden van het land. Hier kun je even helemaal afzonderen van de dagelijkse hectiek en focussen op jezelf. Je wordt verwend met heerlijke gezonde maaltijden en er is genoeg tijd, rust en ruimte om jezelf en jouw leven onder de loep te nemen zodat je opnieuw jouw bakens kunt uitzetten.

Ja, ik wil mijn vitaliteit en veerkracht vergroten

Op 2 & 3 september 2021 start er een nieuwe RISE-groep. 

Doe jij mee? Stuur dan een mail naar Mail@bureaunieuwemaan.nl

Investering

De investering voor deze intensieve training is € 2..800-. Patriculiere deelneemsters ontvangen 25% korting en betalen voor dit programma € 2.100,-. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Rebekka heeft mij in het eerste half jaar van mijn carrière bij mijn werkgever gecoacht. Vanaf het eerste gesprek had ik meteen veel vertrouwen in haar als coach. Ze geeft veel ruimte voor eigen inbreng en je eigen ontwikkelplan, maar weet ook op het juiste moment in te zoomen op voor jou nog onbewust gedrag. Rebekka is goed in het stellen van verdiepende vragen waardoor je op mooie nieuwe inzichten komt. Aan de andere kant kan ze soms ook zeggen waar het op staat wanneer je er zelf om heen draait, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Rebekka weet zich als coach aan te passen aan jouw stijl en leerbehoefte, waardoor je snel stappen zet. Zeker een aanrader & een topcoach!
Daan Vonk, Projectmanager Frisse Blikken

Rebekka is een kundige coach en een prettig mens. Ze geeft richting, maar laat je zelf deuren openen waarvan je niet wist dat ze er waren. Ze geeft jou de lead in de coachings en weet een vertaalslag te maken van je verhalen naar concrete modellen waarmee je aan de slag kan. Een aanrader als je een verdiepingsslag wil maken op (persoonlijk) leiderschap.

Sophie de Haan, Personel & Organisation Advisor Van Oord

Ik kijk erg fijn terug op de maanden dat ik met Rebekka heb mogen werken. We hebben in een korte tijd een bijzondere band gekregen, omdat zij mijn uitdagingen begreep en ik daardoor altijd vrijuit heb kunnen praten. Het voelt vertrouwd om met Rebekka te praten omdat zij goed kan luisteren en praktische tips geeft voor mijn uitdagingen. Tips die geen open deur zijn en waar ik zonder haar zelf niet snel had gevonden. Daarnaast mocht ik altijd praten over wat er op dat moment speelde, waardoor ik altijd opgelucht en positief gezind de deur uit liep. Door mijn positieve ervaring weet zeker dat Rebekka en ik elkaar in de toekomst weer gaan zien!

Marije Biesterbos, Projectmanager Frisse Blikken

Na een zoektocht voor een carrière coach, kwam ik bij Rebekka terecht. Haar hartelijkheid, luisterende oor en openheid zorgden ervoor dat ik na het intake gesprek besloot om verder met haar te gaan. Ruim een half jaar later heb ik mijn coaching traject afgesloten en het was geweldig! Rebekka heeft een goede knowhow in psychologie, o.a. in de filosofie van Jung. Deze expertise in combinatie met de oefeningen die zij aanbod, hebben mij goed geholpen om beter inzicht in mezelf te krijgen. De sessies met Rebekka hebben bijgedragen aan een positieve verandering binnen in mij. Haar analyses zijn scherp, haar begeleiding is goed en duidelijk; empathisch en sturend waar nodig. Een coachingstraject is heel persoonlijk, maar zij maakte dat het aangenaam en vertrouwd was. Een goede en waardevolle investering voor jezelf. 10/10 would recommend.

Kathy Ruiz, Marketing Manager Kamer20 en zelfstandig ondernemer

Dankzij de gesprekken met Rebekka ben ik mezelf beter leren kennen. Ze wist tijdens de gesprekken goed door mijn (soms wat) chaotische verhalen heen te prikken en gaf mij beknopt en concreet terug waar ik aan zou kunnen werken.

Deelnemer Leiderschapsprogramma Ahold Delhaize 2019

Contact

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op!

Rebekka@bureaunieuwemaan.nl

06-16610081

Privacy verklaring  |  Algemene voorwaarden  |  KVK 53065921 
 |  BTW NL1729.07.500.B02