Voor werkende moeders met een jong gezin

RISE

Met meer energie je werk én je gezin combineren

Ben jij een werkende moeder met een jong gezin?

Herken jij dat…

=

de combinatie van werken én een jong gezin draaiende houden soms behoorlijk zwaar is? En verlang je naar meer rust en ruimte in je leven?

=

je in een ratrace zit en vooral aan het overleven bent? En je wilt beter in je vel zitten, met meer energie en meer zelfvertrouwen?

=

je je schuldig voelt, omdat je denkt dat je tekortschiet als moeder, werknemer en partner? En zoek je naar handvatten om hier anders mee om te gaan?

=

je geen regie hebt op je leven en altijd achter de feiten aanholt? En wil jij graag een heldere focus op wat jij echt belangrijk vindt?

Je werkt je een slag in de rondte en toch schiet je tekort

Herken je dat je vaak ‘aan’ staat? En heb je het gevoel geleefd te worden, door overvolle agenda’s? Is er altijd wel iets of iemand die je aandacht nodig heeft? Heb je het idee dat je overal enorm hard je best doet, maar toch tekortschiet; zowel op werk en thuis? 

Je kunt in een neerwaartse spiraal terecht komen van hard werken, veel piekeren en je daardoor moe en uitgeput voelen, met soms een kort lontje. Je gunt jezelf geen tijd of aandacht om te genieten en te ontspannen. Als dit ook voor jou geldt, dan heb jij vast ook behoefte aan meer regie op je leven, meer rust en een betere energiebalans. 

Een nieuwe levensfase

Na de komst van kinderen ervaren veel  vrouwen een ongelijke werk-privé balans. Het is moeilijk om een nieuw evenwicht te vinden tussen je gezin en je werk. Dit zorgt voor stress en gaat ten koste van je (werk)plezier en levensgeluk. Het is een feit dat hoogopgeleide vrouwen, die hun carrière en de zorg voor een jong gezin combineren, behoorlijk onder druk staan. Deze groep heeft bijna twee keer zoveel kans op ernstige stress en een burn-out, dan vaders in dezelfde situatie. Minstens 3 op de 10 moeders ervaren voortdurend stress sinds ze kinderen hebben

Een nieuwe balans

Natuurlijk is het moederschap belangrijk voor je. Tegelijkertijd dat geldt ook voor je werk. Behalve als inkomstenbron, is werk voor velen ook een bron van plezier en energie. Het is een manier om een bijdrage te leveren en jezelf uit te dagen en te blijven ontwikkelen. Net als voor veel andere vrouwen, vormt je werk een belangrijk onderdeel van jouw identiteit. Dat zou je niet willen missen.

Maar hoe vind je nu de balans in deze nieuwe levensfase tussen deze twee essentiele onderdelen in je leven?

Het kan anders

Als ambitieuze moeder wil je er zijn voor je kinderen én je wilt je werk goed kunnen doen én dat beide zonder stress en spanning. Dankzij het programma RISE kom jij weer in balans en hervind je jouw energie en vitaliteit. Je hebt meer mentale veerkracht en je bent in staat om betere keuzes te maken die echt bij je passen.

 Vergroot je vitaliteit, stabiliteit en mentale veerkracht.

Dit unieke programma geeft je meer veerkracht, een verdiepend inzicht in remmende en stimulerende gedragspatronen, een grotere stabiliteit en een betere energiebalans. En dat is wat je wil!

Met RISE werk je aan drie pijlers; een helpende mindset, (onbewuste) overtuigingen en patronen en vitaliteit.

RISE om met meer energie je gezin én werk te combineren

Patronen en gedragsvoorkeuren

Zonder dat je er bewust van bent word je gestuurd door onbewuste patronen en heb je een voorkeur voor bepaald gedrag ontwikkeld. Dit was ooit heel nuttig en heeft je veel opgeleverd, maar het kan zijn dat deze patronen en voorkeuren nu niet langer dienend zijn. In dit programma ga je jouw set aan patronen en voorkeuren onderzoeken en neem je afscheid van datgene wat niet helpt om in balans te zijn.

Mindset

Je mindset bestaat uit een set aan overtuigingen over jezelf, over anderen en over de wereld om je heen. Deze set aan overtuigingen beïnvloedt sterk hoe jij je leven ervaart; het is de bril waardoor je kijkt. Deze bril kan een positieve en flexibele kijk hebben of een strenge en controlerende de kijk. Tijdens RISE onderzoek je vanuit welke bril je kijkt en werk je aan een positieve ‘growth’ mindset om zo meer mentale veerkracht en flexibiliteit te ervaren. 

Vitaliteit

Vitaliteit komt van het Latijnse woord ‘Vita’, dat leven betekent. Vrij vertaald betekent Vitaliteit dan ook ‘de energie om te leven’; je levensenergie. Je vitaliteit wordt beïnvloed door verschillende factoren. Tijdens RISE leer je jouw energiebronnen en energielekken beter kennen. Je krijgt praktische handvatten om je energie beter te sturen en ontdek je hoe je jouw vitaliteit kunt versterken.

RISE Programma

Rise is een uniek programma met een combinatie van individuele coaching, online masterclasses en live trainingen.

Je werkt in 3 maanden toe naar het vergroten van je vitaliteit, stabiliteit en mentale veerkracht.  Je volgt het programma met een groep van maximaal 12 vrouwen. Door samen te leren en kennis te delen, kom je verder dan alleen.

Het programma bestaat uit:

R

3 gesprekken met je eigen personal coach

R

2-daagse Deepdive

R

1-daagse Intensive

R

2 Online Masterclasses

Aandacht voor jezelf

De live bijeenkomsten worden georganiseerd op een prachtige locatie in het midden van het land waar je even helemaal uit kunt zoomen en op jezelf kunt focussen. Er is hier geen afleiding en geen druk, maar vooral veel rust en ruimte om kennis op te doen en ervaringen te delen.

Het RISE Team

Ruth van Venrooij en Rebekka van Praag zijn al ruim vijf jaar een tandem in programma’s voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze staan garant voor stevige en diepgaande inhoud, dynamische trainingen en vooral voor veel plezier en energie.

Ruth (bedrijfskundige) en Rebekka (gedragswetenschapper) zijn zeer ervaren en gedegen opgeleide coaches en trainers. Ze hebben de afgelopen tien jaar voor diverse klanten (o.a. Ahold, Rabobank en Yacht) leiderschaps-programma’s ontwikkeld en begeleid.

Zowel vanuit de begeleiding van ambitieuze vrouwen in deze programma’s als hun eigen ervaring kennen ze de specifieke worsteling van werkende moeders. Met RISE dragen Ruth en Rebekka bij aan de empowerment van werkende moeders in Nederland.

Vergroot je vitaliteit en veerkracht 

Op 20 en 21 september 2021 start er een nieuwe RISE-groep. 

Investering

De investering voor deze intensieve training is € 2..800-.  

Particuliere deelneemsters ontvangen 30% korting en betalen voor dit programma € 1.960,- . Het is ook mogelijk om vier termijnen te betalen.

De prijzen zijn exclusief BTW á 21%.

De investering voor RISE is inclusief materiaal, lunches, diner en overnachting.

Contact

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op!

Rebekka van Praag

Rebekka@bureaunieuwemaan.nl

06-16610081

Amsterdam

Ruth van Venrooij

Ruth@bureaunieuwemaan.nl

06-48121404

Haarlem

Bureau Nieuwe Maan
IJburglaan 448
1086 ZJ Amsterdam

 

KVK 53065921
BTW NL1729.07.500.B02

Contact
Rebekka van Praag rebekka@bureaunieuwemaan.nl
06 1661 0081