Coaching & Training

The Purpose Game

It is time for a new adventure

Een speels avontuur

Er zijn veel verschillende woorden voor; je purpose, je levensdoel, je -missie, je why of je bedoeling. Het gaat over in contact zijn met datgene waardoor jij echt betekenis kan geven, datgene waar jij echt voor staat.. Wij noemen dat je purpose.

Door het spelen van de Purpose Game© krijg je een dieper inzicht in je eigen purpose op een vernieuwende manier. Het is speels en toegankelijk én tegelijkertijd ga je een diepgaand avontuur aan met jezelf. Daarnaast daagt dit spel je uit om ook in actie te komen. De Purpose Game prikkelt je verbeelding en stimuleert je om heel dicht bij jezelf te blijven.

Ga op avontuur en vind jouw levensmissie met The Purpose Game

Een bordspel met humor en diepgang

The Purpose Game is een bordspel waarbij je begeleid wordt door een Purpose Guide. Door het spelen van The Purpose Game ga je een avontuur aan met jezelf. Langzaam maar zeker ontvouwt zich het antwoord op jouw vraag en aan het einde van het spel kun jij niet alleen jouw purpose helder formuleren, je hebt ook nog eens een concreet stappenplan om jouw missie te realiseren en vorm te geven.

Resultaat

R

In contact komen met jouw purpose

R

Je purpose helder kunnen verwoorden

R

Keuzes maken en actie ondernemen

R

Jezelf beter leren kennen

R

Meer voldoening en betekenis ervaren

R

Meer bewustzijn op jouw eigen gedrag

R

Een helder beeld van je drempels en hoe hiermee om te gaan

R

Dichtbij jezelf staan en vandaar uit de wereld tegemoet treden

R

Een concrete routebeschrijving hoe jouw doelen te realiseren

R

Jouw persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap naar een next level

Meer voldoening en betekenis

Wij geloven dat ieder mens een levensmissie heeft. En je levensmissie kunnen vormgeven en realiseren geeft voldoening en betekenis aan je werk en leven.

In deze tijd wordt er ook steeds meer gevraagd aan mensen waar zij voor staan en wat hun Why of purpose is. Wanneer je niet in contact bent met jouw purpose kan je het gevoel hebben dat je geen richting kan kiezen of dat je vast zit in een weg die je ooit bent ingeslagen maar die nu niet meer goed voelt. In contact komen met je Purpose en die helder kunnen benoemen is nog niet zo eenvoudig.

 

Vernieuwend en uitdagend

=

Toegankelijk en laagdrempelig met grote impact

=

Inzicht in jezelf vertalen in bewuste keuzes maken en actie ondernemen

=

Op een speelse en dynamische manier met diepere lagen van jezelf in contact komen

Diepgang en oliebollen

Al ruim twintig jaar vieren wij, Wanda en Rebekka, samen met onze partners, kinderen en vrienden oud en nieuw. Iedere keer maakten we een spel zodat je met elkaar kon terugblikken op het vorige jaar en vooruitblikken op het nieuwe jaar. Het ging ons altijd om diepgang en humor. Door met elkaar een spel te spelen waarbij prikkelende vragen werden afgewisseld met geestige opdrachten gaf een bijzondere verdieping. Je kreeg zelf meer inzicht én je leerde elkaar beter kennen. 

Onze droom is om een spel te maken waarbij mensen op speelse wijze betekenis kunnen geven aan hun purpose. In the Purpose Game hebben we onze jarenlange ervaringen, kennis en kunde als coach en procesbegeleider kunnen bundelen. Wij zijn met ongelofelijk veel passie dit spel aan het bouwen. We verwachten het aan het einde van 2020 te kunnen lanceren.

Speel als eerste The Purpose Game

Vanaf het najaar 2020 is The Purpose Game ook echt te spelen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een gratis sessie.

Ja ik blijf graag op de hoogte van The Purpose Game!

1 + 7 =

Bureau Nieuwe Maan
IJburglaan 448
1086 ZJ Amsterdam

 

KVK 53065921
BTW NL1729.07.500.B02

Contact
Rebekka van Praag rebekka@bureaunieuwemaan.nl
06 1661 0081