Coaching & Training

The Purpose Game

It is time for a new adventure

Een speels avontuur

Er zijn veel verschillende woorden voor; je purpose, je levensdoel, je -missie, je why of je bedoeling. Het gaat over in contact zijn met datgene waardoor jij echt betekenis kan geven, datgene waar jij echt voor staat.. Wij noemen dat je purpose.

Door het spelen van de Purpose Game© krijg je een dieper inzicht in je eigen purpose op een vernieuwende manier. Het is speels en toegankelijk én tegelijkertijd ga je een diepgaand avontuur aan met jezelf. Daarnaast daagt dit spel je uit om ook in actie te komen. De Purpose Game prikkelt je verbeelding en stimuleert je om heel dicht bij jezelf te blijven.

Ga op avontuur en vind jouw levensmissie met The Purpose Game

Een bordspel met humor en diepgang

The Purpose Game is een bordspel waarbij je begeleid wordt door een Purpose Guide. Door het spelen van The Purpose Game ga je een avontuur aan met jezelf. Langzaam maar zeker ontvouwt zich het antwoord op jouw vraag en aan het einde van het spel kun jij niet alleen jouw purpose helder formuleren, je hebt ook nog eens een concreet stappenplan om jouw missie te realiseren en vorm te geven.

Resultaat

R

In contact komen met jouw purpose

R

Je purpose helder kunnen verwoorden

R

Keuzes maken en actie ondernemen

R

Jezelf beter leren kennen

R

Meer voldoening en betekenis ervaren

R

Meer bewustzijn op jouw eigen gedrag

R

Een helder beeld van je drempels en hoe hiermee om te gaan

R

Dichtbij jezelf staan en vandaar uit de wereld tegemoet treden

R

Een concrete routebeschrijving hoe jouw doelen te realiseren

R

Jouw persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap naar een next level

Meer voldoening en betekenis

Wij geloven dat ieder mens een levensmissie heeft. En je levensmissie kunnen vormgeven en realiseren geeft voldoening en betekenis aan je werk en leven.

In deze tijd wordt er ook steeds meer gevraagd aan mensen waar zij voor staan en wat hun Why of purpose is. Wanneer je niet in contact bent met jouw purpose kan je het gevoel hebben dat je geen richting kan kiezen of dat je vast zit in een weg die je ooit bent ingeslagen maar die nu niet meer goed voelt. In contact komen met je Purpose en die helder kunnen benoemen is nog niet zo eenvoudig.

 

Vernieuwend en uitdagend

=

Toegankelijk en laagdrempelig met grote impact

=

Inzicht in jezelf vertalen in bewuste keuzes maken en actie ondernemen

=

Op een speelse en dynamische manier met diepere lagen van jezelf in contact komen

Diepgang en oliebollen

Al ruim twintig jaar vieren wij, Wanda en Rebekka, samen met onze partners, kinderen en vrienden oud en nieuw. Iedere keer maakten we een spel zodat je met elkaar kon terugblikken op het vorige jaar en vooruitblikken op het nieuwe jaar. Het ging ons altijd om diepgang en humor. Door met elkaar een spel te spelen waarbij prikkelende vragen werden afgewisseld met geestige opdrachten gaf een bijzondere verdieping. Je kreeg zelf meer inzicht én je leerde elkaar beter kennen. 

Onze droom is om een spel te maken waarbij mensen op speelse wijze betekenis kunnen geven aan hun purpose. In the Purpose Game hebben we onze jarenlange ervaringen, kennis en kunde als coach en procesbegeleider kunnen bundelen. Wij zijn met ongelofelijk veel passie dit spel aan het bouwen. We verwachten het aan het einde van 2020 te kunnen lanceren.

Speel als eerste The Purpose Game

Vanaf het najaar 2020 is The Purpose Game ook echt te spelen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een gratis sessie.

Ja ik blijf graag op de hoogte van The Purpose Game!

6 + 9 =

Ik heb hele prettige ervaring met Rebekka. Ze laat je goed nadenken over jezelf, is niet bang om je te confronteren en verliest de realiteit niet uit het oog. Daardoor had ik elke sessie meerdere "besef-momentjes" over mezelf. Verder is ze heel prettig in de omgang en voelde ik me volledig op mijn gemak om alles waar ik mee zat, open te bespreken. Het traject heeft mij geholpen om een beter zicht te krijgen op mijn talenten en op wat voor manieren ik die kan inzetten.

Frits Thissen, Client Succes Manager, maart 2021

Enorm prettige ervaring gehad bij Rebekka tijdens mijn Nieuwe Maan loopbaan traject. Hiervoor nog nooit een coach traject doorlopen maar kan het iedereen aanbevelen: het is inzichtelijk (bye bye tunnelvisie), positief en van toegevoegde waarde voor je (loopbaan)ontwikkeling in welk stadium dan ook. Ik heb geleerd bepaalde topics te omarmen en andere los te kunnen laten. Een coach gaat geen magische woorden zeggen, maar helpt je wel met de juiste vragen en ideeën. Erg verfrissend!

Marcella Kneppers, Data Scientist Innovation, maart 2021

Rebekka heeft mij in het eerste half jaar van mijn carrière bij mijn werkgever gecoacht. Vanaf het eerste gesprek had ik meteen veel vertrouwen in haar als coach. Ze geeft veel ruimte voor eigen inbreng en je eigen ontwikkelplan, maar weet ook op het juiste moment in te zoomen op voor jou nog onbewust gedrag. Rebekka is goed in het stellen van verdiepende vragen waardoor je op mooie nieuwe inzichten komt. Aan de andere kant kan ze soms ook zeggen waar het op staat wanneer je er zelf om heen draait, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Rebekka weet zich als coach aan te passen aan jouw stijl en leerbehoefte, waardoor je snel stappen zet. Zeker een aanrader & een topcoach!
Daan Vonk, Projectmanager Frisse Blikken

Rebekka is een kundige coach en een prettig mens. Ze geeft richting, maar laat je zelf deuren openen waarvan je niet wist dat ze er waren. Ze geeft jou de lead in de coachings en weet een vertaalslag te maken van je verhalen naar concrete modellen waarmee je aan de slag kan. Een aanrader als je een verdiepingsslag wil maken op (persoonlijk) leiderschap.

Sophie de Haan, Personel & Organisation Advisor Van Oord

Ik kijk erg fijn terug op de maanden dat ik met Rebekka heb mogen werken. We hebben in een korte tijd een bijzondere band gekregen, omdat zij mijn uitdagingen begreep en ik daardoor altijd vrijuit heb kunnen praten. Het voelt vertrouwd om met Rebekka te praten omdat zij goed kan luisteren en praktische tips geeft voor mijn uitdagingen. Tips die geen open deur zijn en waar ik zonder haar zelf niet snel had gevonden. Daarnaast mocht ik altijd praten over wat er op dat moment speelde, waardoor ik altijd opgelucht en positief gezind de deur uit liep. Door mijn positieve ervaring weet zeker dat Rebekka en ik elkaar in de toekomst weer gaan zien!

Marije Biesterbos, Projectmanager Frisse Blikken

Na een zoektocht voor een carrière coach, kwam ik bij Rebekka terecht. Haar hartelijkheid, luisterende oor en openheid zorgden ervoor dat ik na het intake gesprek besloot om verder met haar te gaan. Ruim een half jaar later heb ik mijn coaching traject afgesloten en het was geweldig! Rebekka heeft een goede knowhow in psychologie, o.a. in de filosofie van Jung. Deze expertise in combinatie met de oefeningen die zij aanbod, hebben mij goed geholpen om beter inzicht in mezelf te krijgen. De sessies met Rebekka hebben bijgedragen aan een positieve verandering binnen in mij. Haar analyses zijn scherp, haar begeleiding is goed en duidelijk; empathisch en sturend waar nodig. Een coachingstraject is heel persoonlijk, maar zij maakte dat het aangenaam en vertrouwd was. Een goede en waardevolle investering voor jezelf. 10/10 would recommend.

Kathy Ruiz, Marketing Manager Kamer20 en zelfstandig ondernemer

Dankzij de gesprekken met Rebekka ben ik mezelf beter leren kennen. Ze wist tijdens de gesprekken goed door mijn (soms wat) chaotische verhalen heen te prikken en gaf mij beknopt en concreet terug waar ik aan zou kunnen werken.

Deelnemer Leiderschapsprogramma Ahold Delhaize 2019

Contact

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op!

Rebekka@bureaunieuwemaan.nl

06-16610081

Amsterdam

Privacy verklaring  |  Algemene voorwaarden  |  KVK 53065921 
 |  BTW NL1729.07.500.B02