Nieuwe maan

Podcasts

Levensverhalen over passie en purpose

Nieuwe Maan Podcast

Rebekka spreekt met haar gasten over hoe zij hun purpose hebben gevonden, hoe ze die nu vormgeven in het dagelijks leven én wat deze tocht hen gebracht heeft.

=

Aflevering 2; Van marineschip naar yogamat

In deze podcast vertelt Marco Rodie hoe hij, via de wereld van de marine en de consultancy eigenaar van yogaschool Thrive is geworden en hoe daarmee verschillende kanten van zijn persoonlijkheid in zijn werk samenkomen.

 

=

Aflevering 1; Lancering van Nieuwe Maan Podcast 

In deze podcast vertelt Rebekka over het waarom van Podcast Nieuwe Maan

 

Levensverhalen over passie en purpose.

Dit is jouw podcast voor een flinke dosis inspiratie en handvatten als jij met meer bezieling en met meer zingeving wil leven.

Rebekka heeft mij in het eerste half jaar van mijn carrière bij mijn werkgever gecoacht. Vanaf het eerste gesprek had ik meteen veel vertrouwen in haar als coach. Ze geeft veel ruimte voor eigen inbreng en je eigen ontwikkelplan, maar weet ook op het juiste moment in te zoomen op voor jou nog onbewust gedrag. Rebekka is goed in het stellen van verdiepende vragen waardoor je op mooie nieuwe inzichten komt. Aan de andere kant kan ze soms ook zeggen waar het op staat wanneer je er zelf om heen draait, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Rebekka weet zich als coach aan te passen aan jouw stijl en leerbehoefte, waardoor je snel stappen zet. Zeker een aanrader & een topcoach!
Daan Vonk, Projectmanager Frisse Blikken

Rebekka is een kundige coach en een prettig mens. Ze geeft richting, maar laat je zelf deuren openen waarvan je niet wist dat ze er waren. Ze geeft jou de lead in de coachings en weet een vertaalslag te maken van je verhalen naar concrete modellen waarmee je aan de slag kan. Een aanrader als je een verdiepingsslag wil maken op (persoonlijk) leiderschap.

Sophie de Haan, Personnel & Organisation Advisor Van Oord

Contact

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op!

Rebekka@bureaunieuwemaan.nl

06-16610081

Privacy verklaring  |  Algemene voorwaarden  |  KVK 53065921 
 |  BTW NL1729.07.500.B02