Coaching & training

ODC Assessment

Leef met bezieling en maak je potentieel vrij voor de beste versie van jezelf

Een verdiepend beeld

Een ODC-assessment geeft direct een verdiepend beeld op verschillende aspecten van je persoonlijkheid en geeft inzicht in je gedrag en drijfveren op zowel bewust als onbewust niveau. Dit geeft een versnelling en verdieping in het bewustzijn van eigen verlangens, mogelijkheden en aangeleerd gedrag.  

Daarbij krijgt de groei en ontwikkeling een impuls vanuit je eigen werkelijke drijfveren. Hierdoor is de beweging tot gedragsverandering natuurlijker, sneller en duurzamer.

Groei en ontwikkeling krijgt een impuls

Betrouwbare meting

Aan de basis van de ODC ligt het gedachtengoed van de analytische psychologie van Carl Gustav Jung. De ODC-meting is gebaseerd op langjarig onderzoek, ontwikkeling en validatie door Odin company. De betrouwbaarheid van de ODC is volgens gangbare maatstaven 84%. Het ODC-assessment bestaat uit een rapport met jouw persoonlijke uitslag en een begeleidend gesprek van 90 minuten.

Persoonlijk rapport

Mocht je besluiten om niet voor deze optie te kiezen dan is het ook mogelijk om door middel van verschillende opdrachten inzicht te krijgen in je talenten en drijfveren. Het voordeel van de analyses is dat je een uitgebreid persoonlijk rapport ontvangt.

Rebekka heeft mij in het eerste half jaar van mijn carrière bij mijn werkgever gecoacht. Vanaf het eerste gesprek had ik meteen veel vertrouwen in haar als coach. Ze geeft veel ruimte voor eigen inbreng en je eigen ontwikkelplan, maar weet ook op het juiste moment in te zoomen op voor jou nog onbewust gedrag. Rebekka is goed in het stellen van verdiepende vragen waardoor je op mooie nieuwe inzichten komt. Aan de andere kant kan ze soms ook zeggen waar het op staat wanneer je er zelf om heen draait, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Rebekka weet zich als coach aan te passen aan jouw stijl en leerbehoefte, waardoor je snel stappen zet. Zeker een aanrader & een topcoach!
Daan Vonk, Projectmanager Frisse Blikken

Rebekka is een kundige coach en een prettig mens. Ze geeft richting, maar laat je zelf deuren openen waarvan je niet wist dat ze er waren. Ze geeft jou de lead in de coachings en weet een vertaalslag te maken van je verhalen naar concrete modellen waarmee je aan de slag kan. Een aanrader als je een verdiepingsslag wil maken op (persoonlijk) leiderschap.

Sophie de Haan, Personnel & Organisation Advisor Van Oord

Bureau Nieuwe Maan
IJburglaan 448
1086 ZJ Amsterdam

 

KVK 53065921
BTW NL1729.07.500.B02

Contact
Rebekka van Praag rebekka@bureaunieuwemaan.nl
06 1661 0081