Coaching & training

NL leert door

Per 1 december 2020 is het weer mogelijk om mee te doen aan Nederland Leert Door.
Geef je nu vast op via het inschrijfformulier om verzekerd te zijn van jouw gratis coachtraject.

Vanaf 1 december 2020 start een volgende ronde

In de nazomer van dit jaar zijn hebben binnen enkele weken 20.000 mensen zich ingeschreven voor Nederland Leert Door. Op 29 september maakte het kabinet bekend dat vanaf 1 december van dit jaar er maar liefst 50.000 coachtrajecten worden aangeboden. Wil jij deze mogelijkheid niet laten schieten? Geef je dan op via het inschrijfformulier en ik zorg dat je op 1 december direct wordt aangemeld.

 

Een coachtraject cadeau

De overheid heeft voor  ‘NL leert door’- regeling 14 miljoen beschikbaar gesteld. De overheid wil stimuleren dat mensen hun positie op de arbeidsmarkt versterken. Om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken is het belangrijk om je te oriënteren op alle mogelijkheden, met gericht loopbaanadvies. Bureau Nieuwe Maan staat voor je klaar om hierbij te helpen.

Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd komt hiervoor in aanmerking. Het maakt niet uit of je op dit moment werknemer, werkloos, zzp-er of zelfstandig ondernemer bent.

 

De regeling loopt via Bureau Nieuwe Maan. Jij of je werkgever hoeft dus niets zelf te doen, en ook niet zelf te betalen.

 Het kabinet trekt daar structureel €14 miljoen per jaar voor uit, laten het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap weten. Minister Koolmees: “Wij willen dat iedereen zich blijft ontwikkelen tijdens zijn of haar werkende leven. Dat moet vanzelfsprekend worden.  Want leren en ontwikkelen is heel hard nodig om mensen goed inzetbaar te houden op de arbeidsmarkt. En om ervoor te zorgen dat mensen hun werk leuk blijven vinden.

Wat levert dit traject je op?

R

Het vergroot jouw zelfinzicht in je talenten en competenties

R

Het verscherpt jouw blik op de toekomst

R

Je maakt een concreet ontwikkelplan, waarin je helder maakt welke acties je op korte en lange termijn kunt nemen

De regeling

=

Het indienen van de subsidieaanvragen start om 1 augustus  a.s. en eindigt op 31 december 2020.

=

De subsidie wordt toegekend op volgorde van aanmelding.

=

De kans is groot dat deze regeling wordt overtekend dus hoe eerder je je aanmeldt hoe groter de kans dat je subsidie krijgt.

=

Bureau Nieuwe Maan verzorgt het hele proces van aanmelden en betaling, jij hoeft je alleen maar aan te melden via dit aanvraagformulier.

=

Je kunt direct starten met je traject.

=

De subsidie wordt per persoon eenmalig versterkt. Aanmelding bij Bureau Nieuwe Maan betekent dus dat je je niet ook ergens anders kan aanmelden!

Het coachtraject

R

4 uur coaching (online of live). Ik bied hierin twee opties aan:

  • online of live op mijn kantoor in Amsterdam

Life kan op 2 manieren:

  • 4x een sessie van een uur
  • 2x een sessie van anderhalf uur en 1x een sessie van een uur
R

Aanvullende opdrachten die jouw traject versnellen en verdiepen.

R

Een arbeidsmarktscan

R

Een competentieprofiel

Meer nodig?

Om te komen van ‘welke stap kan ik maken?’ tot een daadwerkelijk nieuwe baan of functie zijn  4 uren coaching een mooi begin. Maar meestal is er meer nodig. Bureau Nieuwe Maan biedt een verdubbeling van het aantal coachuren aan met een korting van  20%. Dat betekent dat je voor de aanvullende 4 uur slechts € 540 betaalt, in plaats van € 700,-.

 

=

Dit alles verstevigt jouw kansen op de volgende stap die echt bij jou past. Samen met de regeling van de overheid heb je traject ter waarde van € 1.400,- voor slechts € 540,-.

 

In de aanvullende uren werk je aan:

R

Verdiepend inzicht in je drijfveren

R

Verdiepend inzicht in je waarden

R

Deze inzichten vertalen in een persoonlijk kompas

R

Inzicht in belemmerende overtuigingen en gedachtenpatronen

R

De weg vrij maken om volledig te kunnen bloeien en groeien. 

Rebekka heeft mij in het eerste half jaar van mijn carrière bij mijn werkgever gecoacht. Vanaf het eerste gesprek had ik meteen veel vertrouwen in haar als coach. Ze geeft veel ruimte voor eigen inbreng en je eigen ontwikkelplan, maar weet ook op het juiste moment in te zoomen op voor jou nog onbewust gedrag. Rebekka is goed in het stellen van verdiepende vragen waardoor je op mooie nieuwe inzichten komt. Aan de andere kant kan ze soms ook zeggen waar het op staat wanneer je er zelf om heen draait, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Rebekka weet zich als coach aan te passen aan jouw stijl en leerbehoefte, waardoor je snel stappen zet. Zeker een aanrader & een topcoach!
Daan Vonk, Projectmanager Frisse Blikken

Rebekka is een kundige coach en een prettig mens. Ze geeft richting, maar laat je zelf deuren openen waarvan je niet wist dat ze er waren. Ze geeft jou de lead in de coachings en weet een vertaalslag te maken van je verhalen naar concrete modellen waarmee je aan de slag kan. Een aanrader als je een verdiepingsslag wil maken op (persoonlijk) leiderschap.

Sophie de Haan, Personnel & Organisation Advisor Van Oord

Focusgesprek

Wil jij weten of What Make Me Tick? bij je past? Plan dan hier een vrijblijvend telefonisch gesprek met me in. We onderzoeken dan samen jouw vraag en bekijken wat voor jou de beste oplossing is.

 

rebekka@bureaunieuwemaan.nl

06-16610081

Amsterdam

Privacy verklaring  |  Algemene voorwaarden  |  KVK 53065921 
 |  BTW NL1729.07.500.B02