Naar de kern

De route naar authentiek leiderschap

Iedereen is een leider

Ieder mens is een leider; in de eerste plaats ben je de leider van jezelf.  Hoe beter je in staat bent om om te gaan met wat er op je pad komt, hoe groter jouw persoonlijk leiderschap is.

Ons gedrag wordt grotendeels bepaald door onbewuste patronen die worden getriggerd door wat er op ons afkomt in onze omgeving. Hoe groter je zelfbewustzijn en je zelfsturing, hoe losser je komt van deze bepalende patronen en hoe kleiner het effect van deze triggers wordt.

Leer jezelf kennen

Door te werken aan meer zelfinzicht en meer zelfsturing kom je dichter bij je eigen kern. Hoe dichter je bij je eigen kern komt hoe groter je authenticiteit. Door meer zelfsturing word je onafhankelijker en vrijer van de onbewuste automatische patronen. Dat is voor mij authentiek leiderschap.

Verschillende rollen

Ik begeleid indiviuen, teams en organisaties in de ontwikkeling van authentiek leiderschap. Dat doe ik op vanuit verschillende rollen, waarin ik altijd, samen met de ander(en), op zoek ga naar de kern. Mijn focus is altijd transformationeel (persoonlijk) leiderschap.

Ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap in:

INDIVIDUEEL

Coaching- en begeleidingstrajecten op maat.

TEAM & ORGANISATIE

Programma-ontwikkeling en -begeleiding voor teams en organisaties.

ADEMWERK

Ademwerk is een verzameling van ademhalingstechnieken en -oefeningen die je kunt inzetten om je fysieke, mentale, emotionele of spirituele gezondheid te verbeteren.

Persoonlijk contact

Graag spreek ik je persoonlijk in een online focusgesprek (30 min., gratis en vrijblijvend). Tijdens zo’n sessie kun je een specifieke vraag/kwestie inbrengen. Samen kijken we of mijn begeleiding een antwoord is op jouw vraag.

Bureau Nieuwe Maan
IJburglaan 448
1086 ZJ Amsterdam

 

KVK 53065921
BTW NL1729.07.500.B02

Contact
Rebekka van Praag rebekka@bureaunieuwemaan.nl
06 1661 0081