Gratis masterclass

What Makes Me Tick?

De eerste stap naar meer (werk)geluk

Ken jezelf en weet wat je drijft

Ben je op zoek naar hoe je meer betekenis en geluk in je leven kunt brengen? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Weten wat voor jou echt belangrijk is voor je, is de eerste stap om de juiste keuzes te maken. Wanneer je weet waar jouw hart sneller van gaat slaan geeft dat geeft enorm veel houvast en richting.

Oh ja, en nog even het volgende…

  • Ik maak gebruik van Zoom.
  • De masterclass duurt ongeveer een uur en een kwartier; afhankelijk van de hoeveelheid vragen.
  • Het is een live masterclass. Je krijgt dus geen video te zien, ik zit er echt helemaal real live 😉.
  • In verband met de privacy maak ik geen opnames van de masterclass.
  • Je doet tijdens de masterclass een aantal oefeningen (voor jezelf). Zorg dus dat je pen en papier bij de hand hebt.

Ontdek wat jou werkelijk drijft en creëer meer voldoening en geluk in je werk en leven.

Weet wat je drijft

Je kent vast wel het gevoel dat wanneer jij je werkelijk verbonden bent met jezelf, dat alles vanzelf lijkt te gaan. Het voelt als magisch omdat je dan bent aangesloten op een enorme energiebron in jezelf. Je weet wat je talenten zijn en je kent je drijfveren. Je hebt je doelen duidelijk voor ogen en je weet wat je volgende stap is. Dat geeft enorm veel houvast en voldoening.

Maar de werkelijkheid is dat niet makkelijk is om precies te weten wat je drijft. In de dagelijkse beslommeringen word je snel afgeleid van je eigen kern en je eigen kompas. Je kan behoorlijk vast komen te zitten in het niet weten.

Ben jij een (young) professional? En…
R

weet je best waar je goed in bent, maar heb je nog steeds niet gevonden wat nu écht bij je past?

R

ben je op zoek naar hoe je meer betekenis en geluk in je leven kunt brengen? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

R

kies je steeds voor een functie die toevallig op je pad komt? En wil je nu bewust kiezen voor een baan die echt voldoening oplevert?

R

heb je het gevoel dat er veel meer in je zit maar dat het er maar niet uitkomt? En wil je daar verandering in brengen?

Dan is deze masterclass echt wat voor jou!

What Makes Me Tick?

In deze masterclass krijg je inzicht in de 3 knoppen waar je aan kan draaien voor meer (werk)geluk en voldoening in je leven. Je maakt kennis met je belangrijkste drijfveren, zodat het duidelijk wordt waar jij nu echt van ‘aan’ gaat. Ik vertel over de achtergrond en de betekenis van de verschillende drijfveren en geef tips en handvatten hoe jij dit kan toepassen in je eigen leven. Ook laat ik wat jou helpt om keuzes te maken die echt bij je passen. Natuurlijk is er voldoende tijd om je vragen stellen.  

Masterclass What Makes Me Tick?
=

Presentatie door Senior Coach Rebekka van Praag

=

Duur 60 min – 75 min. afhankelijk van de hoeveelheid vragen.

=

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon

Resultaat:
R

Een dieper inzicht in wat jou drijft

R

Handvatten om meer werkgeluk te ervaren

R

Meer richting vinden in je loopbaan

R

Meer focus om heldere keuzes te kunnen maken

Voor meer passie, meer voldoening en meer werkgeluk.

Rebekka heeft mij in het eerste half jaar van mijn carrière bij mijn werkgever gecoacht. Vanaf het eerste gesprek had ik meteen veel vertrouwen in haar als coach. Ze geeft veel ruimte voor eigen inbreng en je eigen ontwikkelplan, maar weet ook op het juiste moment in te zoomen op voor jou nog onbewust gedrag. Rebekka is goed in het stellen van verdiepende vragen waardoor je op mooie nieuwe inzichten komt. Aan de andere kant kan ze soms ook zeggen waar het op staat wanneer je er zelf om heen draait, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Rebekka weet zich als coach aan te passen aan jouw stijl en leerbehoefte, waardoor je snel stappen zet. Zeker een aanrader & een topcoach!
Daan Vonk, Projectmanager Frisse Blikken

Rebekka is een kundige coach en een prettig mens. Ze geeft richting, maar laat je zelf deuren openen waarvan je niet wist dat ze er waren. Ze geeft jou de lead in de coachings en weet een vertaalslag te maken van je verhalen naar concrete modellen waarmee je aan de slag kan. Een aanrader als je een verdiepingsslag wil maken op (persoonlijk) leiderschap.

Sophie de Haan, Personel & Organisation Advisor Van Oord

Ik kijk erg fijn terug op de maanden dat ik met Rebekka heb mogen werken. We hebben in een korte tijd een bijzondere band gekregen, omdat zij mijn uitdagingen begreep en ik daardoor altijd vrijuit heb kunnen praten. Het voelt vertrouwd om met Rebekka te praten omdat zij goed kan luisteren en praktische tips geeft voor mijn uitdagingen. Tips die geen open deur zijn en waar ik zonder haar zelf niet snel had gevonden. Daarnaast mocht ik altijd praten over wat er op dat moment speelde, waardoor ik altijd opgelucht en positief gezind de deur uit liep. Door mijn positieve ervaring weet zeker dat Rebekka en ik elkaar in de toekomst weer gaan zien!

Marije Biesterbos, Projectmanager Frisse Blikken

Na een zoektocht voor een carrière coach, kwam ik bij Rebekka terecht. Haar hartelijkheid, luisterende oor en openheid zorgden ervoor dat ik na het intake gesprek besloot om verder met haar te gaan. Ruim een half jaar later heb ik mijn coaching traject afgesloten en het was geweldig! Rebekka heeft een goede knowhow in psychologie, o.a. in de filosofie van Jung. Deze expertise in combinatie met de oefeningen die zij aanbod, hebben mij goed geholpen om beter inzicht in mezelf te krijgen. De sessies met Rebekka hebben bijgedragen aan een positieve verandering binnen in mij. Haar analyses zijn scherp, haar begeleiding is goed en duidelijk; empathisch en sturend waar nodig. Een coachingstraject is heel persoonlijk, maar zij maakte dat het aangenaam en vertrouwd was. Een goede en waardevolle investering voor jezelf. 10/10 would recommend.

Kathy Ruiz, Marketing Manager Kamer20 en zelfstandig ondernemer

Dankzij de gesprekken met Rebekka ben ik mezelf beter leren kennen. Ze wist tijdens de gesprekken goed door mijn (soms wat) chaotische verhalen heen te prikken en gaf mij beknopt en concreet terug waar ik aan zou kunnen werken.

Deelnemer Leiderschapsprogramma Ahold Delhaize 2019

Bureau Nieuwe Maan
IJburglaan 448
1086 ZJ Amsterdam

 

KVK 53065921
BTW NL1729.07.500.B02

Contact
Rebekka van Praag rebekka@bureaunieuwemaan.nl
06 1661 0081