Coaching

De route naar authentiek leiderschap

Ben jij een professional en herken jij dat…

=
Het voelt alsof er veel meer in je zit, maar het komt er maar niet uit?
=
Je steeds tegen dezelfde issues aanloopt?
=
Je graag wil dat er iets verandert, maar heb je geen idee hoe?
=
Je het moeilijk vindt om echt voor jezelf te kiezen?
=
Je niet weet wat jouw richting is en wat echt bij je past?

Op papier klopt het allemaal

Zo op het oog heb je je leven voor elkaar. Je hebt een leuke baan, een fijn huis en een gezellige vriendenkring. Maar toch knaagt er steeds dat gevoel dat er meer voldoening en meer geluk mogelijk moet zijn.

‘Ik ren rond in een ratrace en tegelijkertijd sta ik stil. Er moet toch meer zijn? Ik vraag me waar ik het allemaal voor doe. Ik voel me moe, rusteloos en uitgeblust. Ik mis die echte voldoening en betekenis. Ik wil zo graag het gevoel hebben dat ik mijn potentieel tot bloei kan laten komen en echt in mijn kracht sta. Maar krijg ik dat nu voor elkaar?’

Dit is wat veel van mijn klanten me vertellen. Herkenbaar?

Terug naar je eigen kern

In de hectiek word je snel afgeleid van je eigen kern en je eigen kompas. Je kan behoorlijk vast komen te zitten in het niet weten. Vanuit die freeze is het onmogelijk om in beweging te komen. Het kan ook zijn dat je niet in een freeze komt, maar in een loop. Je draait steeds dezelfde kringetjes langs de eindeloze keuzemogelijkheden maar je kiest niet. Daardoor voelt het alsof je stilstaat en een ’tweede keuze’ leven leidt. Een persoonlijk coachtraject kan je uit deze patstelling helpen.

In een coachtraject ga jij in een aantal gesprekken aan de slag met de vraag die voor jou speelt en vind je de antwoorden die tot nu toe in jou verborgen liggen. Door het verdiepen van jezelf inzicht leer je om je onbenutte potentieel te gebruiken, bewuste keuzes te maken en regie te nemen op jouw leven.

Voordelen van persoonlijke coaching

R

Helemaal op maat gemaakt

R

Praktisch en toekomstgericht

R

Gericht op bewustwording en keuzes maken

R

Eigen tempo bepalen

Resultaten van een persoonlijk coachtraject

R

Meer betekenis en voldoening in je werk en leven ervaren

R

Groter gevoel van vrijheid

R

Meer focus door heldere en bewuste keuzes te maken

R

Meer balans ervaren

R

Meer autonomie en minder belemmeringen ervaren

R

Je (persoonlijk) leiderschap naar een next level

De drie fases

Een coachtraject bestaat meestal uit 3 fases. Je start met het verdiepen van zelfinzicht. Vervolgens omderzoek je wat jou in de weg staat om jouw verlangen te verwezenlijken. In de laatste fase kom je daadwerkelijkin actie komen om jouw leven vol passie, energie en voldoening te realiseren.

Je kan ervoor kiezen om hiervoor een ODC-assesment op te nemen in jouw coachtraject. 

Hoe ziet mijn coachtraject eruit?

Een coachtraject is erop gericht dat je werkelijk de veranderingen in je leven kan realiseren waar jij al zo lang naar verlangt. Met alle mensen met wie ik werk, maak ik concrete resultaatafspraken. Om deze afspraken te kunnen maken – én te kunnen nakomen – is het voor mij van belang dat ik jouw situatie en jouw vraag kan inschatten. Daarom wil ik je graag eerst even spreken.

Misschien heb je, net als de meeste mensen die bij mij komen al van alles zelf geprobeerd om echt regie te pakken op je eigen leven. Als je jezelf had kunnen helpen, dan had je dat al lang gedaan. Maar net als ieder ander mens, kunnen je blinde vlekken je eigen ontwikkeling in de weg staan.

Persoonlijk contact

Bij mij ga je terug naar de kern om vandaar te groeien en krachtig en vrij in het leven te staan, los van alle automatische gedragspatronen en belemmeringen. Ik help je om je zelfinzicht te verdiepen en een stap te maken in de groei van jouw authentiek leiderschap waar je een leven lang op kunt teren – dat durf ik inmiddels wel te beweren. Als je het zo bekijkt, is mijn begeleiding een investering voor je hele leven.

Graag spreek ik je persoonlijk in een online focusgesprek (30 min., gratis en vrijblijvend). Tijdens zo’n sessie kun je een specifieke vraag/kwestie inbrengen. Samen kijken we of mijn begeleiding een antwoord is op jouw vraag. En of de timing juist is. Ik kan je dan ook meenemen in hoe een coachtraject er voor jou ongeveer uit zal zien.

In een coachtraject word je uitgedaagd om:
=

Je bewust te worden van jouw projecties

=

Jouw schaduw te leren kennen en integreren

=

 Denken, voelen en intuïtie in te zetten en te gebruiken

=

Te onderzoeken hoe jouw totale potentieel eruit ziet en dit te relateren aan je huidige werk- en levensinvulling

De magie van Ademwerk

Release van emotionele pijn en spanning

Als ademcoach en Jungiaans begeleider kan ik je bijstaan in grote en kleine veranderprocessen in jouw leven. Door in een ademsessie te werken met onbewuste en afgestoten delen van jezelf, en de pijn en stress te releasen die daar vast is komen te zitten, kan je weer in contact komen met je ziel. Daar vind je de antwoorden die je zoekt en datgene loslaten wat je al zo lang meedraagt maar wat je niet meer dient en je bezieling (terug)vinden.

Een begeleide ademsessie duurt tussen de 2 en 3 uur.

Contact

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op!

Rebekka@bureaunieuwemaan.nl

06-16610081

Amsterdam

Privacy verklaring  |  Algemene voorwaarden  |  KVK 53065921 
 |  BTW NL1729.07.500.B02