High Impact Program

Live Your Purpose

De route naar leven en werken met meer passie en plezier

Heb jij ook dat…

=

Je niet echt weet wat je wil in het leven?

=

Je altijd kiest voor wat er toevallig op je pad komt?

=

Geen idee hebt wat voor jou nu echt belangrijk is?

=

Je geen regie hebt over je carrièrepad?

=

Er wel iets moet bestaan van een persoonlijke purpose maar jij weet niet hoe daar te komen?

=

En je weet ook niet hoe je vormgeeft aan jouw purpose?

In een flow

Je kent vast wel het gevoel dat wanneer jij je werkelijk verbonden bent met jezelf, dat alles vanzelf lijkt te gaan. Het voelt als magisch omdat je dan bent aangesloten op een enorme energiebron in jezelf.

Wanneer jij weet wat je talenten zijn en je  je drijfveren kent is het makkelijker om de keuzes te maken die echt bij je passen.

Je hebt dan je doelen duidelijk voor ogen en je weet wat je volgende stap is. Dat geeft enorm veel houvast en voldoening.

Leven en werken met passie en plezier. Voel meer kracht, energie en voldoening.

Klem in de overvloed aan keuzes

Maar de werkelijkheid is dat niet makkelijk is om precies te weten wat je drijft. In de dagelijkse beslommeringen wordt je snel afgeleid van je eigen kern en je eigen kompas.

Je kan behoorlijk vast komen te zitten in het niet weten. Vanuit die freeze is het onmogelijk om in beweging te komen.

Of je draait steeds dezelfde kringetjes in de eindeloze keuzemogelijkheden maar je kiest  niet. Daardoor voelt het alsof je een ‘tweede keuze’ leven leidt.

Investeer in jezelf

Om werkelijk te weten wat je drijft kost niet alleen tijd en moeite. Het vraagt ook lef en kracht om niet altijd in te gaan op de afleidingen om je heen maar om te focussen op jezelf en te onderzoeken wat nu echt belangrijk is voor je.

Wil jij meer in verbinding staan met jezelf? En wil je jouw drijfveren en innerlijke energiebronnen beter te leren kennen? Wil jij true choices maken en heldere doelen daaraan verbinden?

Dan kan ik je helpen met het programma Live Your Purpose.

In vier maanden tijd begeleid ik je naar een verdiepend inzicht in jezelf dat je richting geeft en je helpt om betere keuzes te maken in je werk én je leven.

Na dit programma programma heb je:

R

Jouw talenten, waarden en drijfveren duidelijk in beeld 

R

Helder waar jij lichtjes van in je ogen krijgt

R

Korte mette gemaakt met ‘de beren op de weg’

R

Meer focus en duidelijke richting om het werk te vinden dat echt bij je past

R

Concerete acties ondernomen om jouw verlangen te realiseren

R

Meer regie en meer zelfvertrouwen

Dit zijn de stappen naar meer voldoening in je werk en leven!

Inhoud Live Your Purpose

In dit unieke coachtraject is een combinatie van een online programma en persoonlijke gesprekken. Je wordt vier maanden lang intensief begeleid om je zelfinzicht te verdiepen en maak je jouw persoonlijke Soul Navigator, je persoonlijk kompas. Hierdoor ontdek je jouw purpose en dat helpt je bij de juiste keuzes maken. Je gaat onderzoeken welke overtuigingen en patronen je tot nu toe hebben tegengehouden. Je transformeert die belemmeringen zodat je meer vrijheid en zelfvertrouwen hebt om jouw nieuwe koers te varen. Je bepaalt tot slot je doelen en acties om ook werkelijk stappen te zetten naar werk en leven met meer betekenis, voldoening en plezier.

In het programma Live Your Purpose bundel ik al mijn kennis, betrokkenheid en ervaring. De inhoud en de successleutels van dit programma zijn gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als begeleider van grote leiderschapsprogramma’s in het bedrijfsleven.

In Live Your Purpose leer je geen eenmalige trucjes maar je ontwikkelt je eigen handvatten voor een blijvende positieve verandering in je leven. Al deze ingrediënten maken Live Your Purpose tot een uniek programma dat jou helpt om met meer bezieling te werken en te leven.

R

Individuele coaching

In deze coachgesprekken ga je de diepte in om de antwoorden op jouw vragen te vinden. Er is alle tijd en aandacht voor jouw proces en ik help je om de samenhang te zien. Zo krijg je overzicht en helderheid.

In totaal ontvang je 8,5 uur individuele begeleiding.

R

Online programma

In de digitale leeromgeving van Bureau Nieuwe Maan kan je voorbereidende opdrachten maken in je eigen tempo. Je kan alles nog eens nalezen en sommige oefeningen herhalen omdat je daar behoefte aan hebt. Dankzij de online oefeningen haal je veel meer uit de coachgesprekken.

Het online programma bestaat uit ongeveer 10 uur aan opdrachten, filmpjes en oefeningen.

Van vraag naar actie

Je werkt je in drie fasen toe naar gerichte acties om met meer passie en plezier te werken en te leven.

Je start met het verdiepen van zelfinzicht. Vervolgens omderzoek je wat jou in de weg staat om jouw verlangen te verwezenlijken. In de laatste fase kom je daadwerkelijkin actie komen om jouw leven vol passie, energie en voldoening te realiseren.

What makes me tick?

In de eerste fase van dit programma breng je in kaart waar het jou in je leven nu echt om gaat; datgene waar jij ten diepste door gedreven bent. Dat het begint met echt in contact met jezelf zijn. Je leert je takenten, waarden en je drijfveren beter kennen. Op basis van de inzichten die je in deze fase opdoet, maak jij je eigen  Soul Navigator; jouw kompas die je richting geeft.

Clear the road

In de tweede fase van dit programma onderzoek je wat je tegenhoudt en ruim je ‘de beren op de weg’ op. Je werkt aan meer (zelf)vertrouwen en meer flexibiliteit. Een positieve mindset is de sleutel tot meer geluk en succes. Vaak weten mensen best wel goed wat zij zouden willen, maar bepaalt hun mindset of ze er echt voor durven staan. Een positieve en flexibele mindset is de sleutel naar meer voldoening en energie.

Nail it down

In deze fase maak je echte keuzes en je bepaalt je focus om de keuzes te realiseren. Je kiest je doel en je bepaalt welke acties er nodig zijn. Je wordt uitgedaagd om out of the comfort zone te komen en echt stappen te zetten. Jouw persoonlijke actieplan helpt je om ook na het traject te blijven werken aan het verwezelijken van dat wat je wil bereiken.

Praktische informatie

Investering

De investering voor dit intensieve programma is € 1.450,-.

Je kunt ook in 4 termijnen van € 363,- betalen.

Deze prijs is inclusief BTW.

Ja ik wil met meer passie en plezier werken en leven!

Hier vind je de privacy verklaring van Bureau Nieuwe Maan.

Duik in het leven van je dromen

Wil jij weten hoe jouw ideale leven er uit ziet? Jouw leven dat is getransformeerd tot de meest ideale versie. Alles wat jij graag wilt bereiken is werkelijkheid geworden.

Nieuwsgierig? Doe deze visualisatie-oefening en duik in je eigen droomleven.

Contact

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op!

Rebekka@bureaunieuwemaan.nl

06-16610081

Amsterdam

Privacy verklaring  |  Algemene voorwaarden  |  KVK 53065921 
 |  BTW NL1729.07.500.B02