Gratis Challenge

Voor de deelnemers van Discover Your Drivers

In een week jouw drijfveren leren kennen voor betere keuzes in je werk en leven.

Dag leuke deelnemer!

Hier vind je speciaal voor jou tijdens de challenge Discover Your Drivers alle oefeningen en achtergrond informatie. Ik wens je een inspirerende challenge toe. Mocht je vragen hebben over de oefeningen neem dan contact met me op!

Groeten Rebekka

Dag 4, donderdag 25 maart 2021

Dag 5, vrijdag 26 maart 2021

Dag 6, zaterdag 27 maart 2021

Discover Your Drivers

Om werkelijk te weten wat je drijft is soms een lastige klus. Doe daarom mee aan de gratis challenge Discover Your Drivers, van 22 tot en met 29 maart 2021. 

Een week lang ontvang je iedere dag een mail met oefeningen en opdrachten die je helpen om jouw drijfveren te ontdekken.

In deze week zijn twee online masterclass; een bij de start en een ter afsluiting. In deze masterclasses kun jij jouw vragen stellen.  Ook vertel ik dan meer over de achtergrond en de betekenis van verschillende drijfveren en geef tips en handvatten hoe jij dit kan toepassen in je eigen leven.

Vanaf maandag 22 maart a.s. ontvang jij:
R

Dagelijks een inspirenende mail met oefeningen om jouw drijfveren beter te leren kennen.

R

Krijg je toegang tot twee informatieve webinars boordevol handige tips en trics om jouw drijfveren meer vorm te geven in je leven.

R

Een drijfverenscan om jouw eigen drijfveren in kaart te brengen.

Resultaat:
R

Een dieper inzicht in wat jou drijft.

R

Handvatten om meer energie en voldoening te krijgen.

R

Meer richting krijgen.

R

Handvatten om meer energie en voldoening te krijgen.

R

Meer focus om heldere keuzes te kunnen maken.

Rebekka heeft mij in het eerste half jaar van mijn carrière bij mijn werkgever gecoacht. Vanaf het eerste gesprek had ik meteen veel vertrouwen in haar als coach. Ze geeft veel ruimte voor eigen inbreng en je eigen ontwikkelplan, maar weet ook op het juiste moment in te zoomen op voor jou nog onbewust gedrag. Rebekka is goed in het stellen van verdiepende vragen waardoor je op mooie nieuwe inzichten komt. Aan de andere kant kan ze soms ook zeggen waar het op staat wanneer je er zelf om heen draait, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Rebekka weet zich als coach aan te passen aan jouw stijl en leerbehoefte, waardoor je snel stappen zet. Zeker een aanrader & een topcoach!
Daan Vonk, Projectmanager Frisse Blikken

Rebekka is een kundige coach en een prettig mens. Ze geeft richting, maar laat je zelf deuren openen waarvan je niet wist dat ze er waren. Ze geeft jou de lead in de coachings en weet een vertaalslag te maken van je verhalen naar concrete modellen waarmee je aan de slag kan. Een aanrader als je een verdiepingsslag wil maken op (persoonlijk) leiderschap.

Sophie de Haan, Personel & Organisation Advisor Van Oord

Ik kijk erg fijn terug op de maanden dat ik met Rebekka heb mogen werken. We hebben in een korte tijd een bijzondere band gekregen, omdat zij mijn uitdagingen begreep en ik daardoor altijd vrijuit heb kunnen praten. Het voelt vertrouwd om met Rebekka te praten omdat zij goed kan luisteren en praktische tips geeft voor mijn uitdagingen. Tips die geen open deur zijn en waar ik zonder haar zelf niet snel had gevonden. Daarnaast mocht ik altijd praten over wat er op dat moment speelde, waardoor ik altijd opgelucht en positief gezind de deur uit liep. Door mijn positieve ervaring weet zeker dat Rebekka en ik elkaar in de toekomst weer gaan zien!

Marije Biesterbos, Projectmanager Frisse Blikken

Na een zoektocht voor een carrière coach, kwam ik bij Rebekka terecht. Haar hartelijkheid, luisterende oor en openheid zorgden ervoor dat ik na het intake gesprek besloot om verder met haar te gaan. Ruim een half jaar later heb ik mijn coaching traject afgesloten en het was geweldig! Rebekka heeft een goede knowhow in psychologie, o.a. in de filosofie van Jung. Deze expertise in combinatie met de oefeningen die zij aanbod, hebben mij goed geholpen om beter inzicht in mezelf te krijgen. De sessies met Rebekka hebben bijgedragen aan een positieve verandering binnen in mij. Haar analyses zijn scherp, haar begeleiding is goed en duidelijk; empathisch en sturend waar nodig. Een coachingstraject is heel persoonlijk, maar zij maakte dat het aangenaam en vertrouwd was. Een goede en waardevolle investering voor jezelf. 10/10 would recommend.

Kathy Ruiz, Marketing Manager Kamer20 en zelfstandig ondernemer

Dankzij de gesprekken met Rebekka ben ik mezelf beter leren kennen. Ze wist tijdens de gesprekken goed door mijn (soms wat) chaotische verhalen heen te prikken en gaf mij beknopt en concreet terug waar ik aan zou kunnen werken.

Deelnemer Leiderschapsprogramma Ahold Delhaize 2019

Bureau Nieuwe Maan
IJburglaan 448
1086 ZJ Amsterdam

 

KVK 53065921
BTW NL1729.07.500.B02

Contact
Rebekka van Praag rebekka@bureaunieuwemaan.nl
06 1661 0081