Coaching

Jouw route naar groei

Ontdek je potentieel

Voel je dat er meer inzit dan eruit komt? Loop je steeds tegen dezelfde uitdagingen aan? Zoek je je weg in jouw leiderschapsrol? Wil je met meer zelfvertrouwen en meer impact jouw team leiden? Persoonlijke coaching bij Bureau Nieuwe Maan is jouw kans om de diepere lagen van je potentieel te ontdekken én te benutten. 

Door het vergroten van zelfinzicht kom je dichter bij je eigen kern en zie je ook waar je jezelf af en toe belemmert. Door het aanpakken van deze belemmerende patronen vergroot je jouw vermogen tot zelfsturing, word je veerkrachtiger en ervaar je meer vrijheid. Dit heeft niet alleen invloed op jou, maar ook op je omgeving

– een waardevolle investering voor de rest van je leven!

Een traject op maat

Elk coachingstraject is uniek en op maat gemaakt. We beginnen met het verdiepen van zelfinzicht en ontdekken wat je belemmert. Vervolgens zetten we concrete stappen naar een leven vol passie en voldoening, gericht op het realiseren van jouw persoonlijke en professionele doelen. Of je nu zoekt naar meer betekenis in je werk, meer balans in je leven, of een sterkere persoonlijke impact wilt maken, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Wat kan je verwachten?

N

Individuele aandacht: jouw traject is volledig afgestemd op jouw behoeften, doelen en tempo.

N

Jouw ervaring staat centraal: we richten ons op actuele situaties in jouw dagelijkse praktijk.

N

Diepgaande verandering: ervaar een transformatie die je helpt om met meer authenticiteit en verbinding krachtig te leiden.

Versterk je authentieke kracht

Bij onze coaching gebruiken we verschillende theorieën en methoden, onder andere Voice Dialogue en Transactionele Analyse en het gedachtengoed van Carl Jung. In dit brede scala van verschillende oefeningen en technieken is er altijd een methode die bij jou past en je helpt je om beter te begrijpen hoe je in elkaar zit en hoe je vastgeroeste gewoontes kan doorbreken.

Wanneer je jezelf beter begrijpt en meer vanuit je kern handelt, dan groeit niet alleen je persoonlijk leiderschap, maar versterk je ook de verbinding en samenwerking binnen jouw team. Je gaat terug naar je authentieke ‘ik’ om van daaruit te groeien en vol zelfvertrouwen en krachtig door het leven te gaan, zonder dat je wordt tegengehouden door oude gewoontes en obstakels. Dat diepe zelfinzicht en het ontwikkelen van jouw speciale talenten zijn de bouwstenen van jouw unieke leiderschapsstijl.

Groei in persoonlijk leiderschap

Zelfbewustzijn vergroten

Door te reflecteren op jezelf, je gedrag en je ervaringen, verdiept het inzicht in jezelf en vergroot je jouw zelfbewustzijn.

Betekenis geven

De (nieuwe) inzichten in jezelf kun betekenins geven en dit vertalen naar bewuste keuzes.

Integreren

Tot slot ga je experimenteren met nieuw gedrag en integreer je jouw inzichten en nieuwe ervaringen in de praktijk.

In een coachtraject word je uitgedaagd om:

N

Je bewust te worden van je belemmerende patronen

N

Denken, voelen en intuïtie in te zetten en te gebruiken

N

Jouw schaduw te leren kennen en integreren

N

Te onderzoeken hoe jouw totale potentieel eruit ziet en dit te relateren aan je huidige werk- en levensinvulling

Teamdynamiek

Zet de stap naar groei

Bureau Nieuwe Maan helpt je bij het verdiepen van (zelf)inzicht en het bevorderen van groei in verbindend (persoonlijk) leiderschap. Neem contact op voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek verkennen we samen de ontwikkelings- en groeibehoeften van jou en/of je team.

Neem contact op door te bellen of te mailen. We kijken er naar uit om je te ontmoeten.

+31 6 1661 0081

Impressie van de programma’s van Bureau Nieuwe Maan