Coaching

Jouw route naar groei

Ontdek je potentieel

Voel je dat er meer inzit dan eruit komt? Loop je steeds tegen dezelfde uitdagingen aan? Zoek jij je weg in je leiderschapsrol? Wil je met meer zelfvertrouwen en meer impact jouw team leiden?  Persoonlijke coaching bij Bureau Nieuwe Maan is jouw kans om de diepere lagen van je potentieel te ontdekken én te benutten.

Door het vergroten van zelfinzicht kom je dichter bij je eigen kern en zie je ook waar je jezelf af en toe belemmert. Door het aanpakken van belemmerende patronen vergroot je jouw vermogen tot zelfsturing, word je veerkrachtiger en ervaar je meer vrijheid. Dit heeft niet alleen invloed op jou, maar ook op je omgeving. Dat is voor persoonlijk leiderschap.

Een traject op maat

Elk coachingstraject is uniek en op maat gemaakt. We beginnen met het verdiepen van zelfinzicht en ontdekken wat je belemmert. Vervolgens zetten we concrete stappen naar een leven vol passie en voldoening, gericht op het realiseren van jouw persoonlijke en professionele doelen. Of je nu zoekt naar meer betekenis in je werk, meer balans in je leven, of een sterkere persoonlijke impact wilt maken, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Wat kan je verwachten?

N

Individuele aandacht: Jouw traject is volledig afgestemd op jouw behoeften, doelen en tempo.

N

Jouw ervaring staat centraal: We richten ons op actuele situaties in jouw dagelijkse pratkijk.

N

Diepgaande verandering: Ervaar een transformatie die je helpt om met meer authenticiteit en verbinding krachtig te leiden.

De diepte in

In een coachtraject terug je naar de kern om vandaar te groeien en krachtig en vrij in het leven te staan, los van alle automatische gedragspatronen en belemmeringen. Je verdiept je zelfinzicht, vergoot de regie op jezelf en ontwikkelt je (potentiele) kwaliteiten. Dit is de groei van jouw athentiek leiderschap.

Groei in persoonlijk leiderschap

Zelfbewustzijn vergroten

Door te reflecteren op jezelf, je gedrag en je ervaringen, verdiept het inzicht in jezelf en vergroot je jouw zelfbewustzijn.

Betekenis geven

De (nieuwe) inzichten in jezelf kun betekenins geven en dit vertalen naar bewuste keuzes.

Integreren

Tot slot ga je experimenteren met nieuw gedrag en integreer je jouw inzichten en nieuwe ervaringen in de praktijk.

In een coachtraject word je uitgedaagd om:

N

Je bewust te worden van je belemmerende patronen

N

Denken, voelen en intuïtie in te zetten en te gebruiken

N

Jouw schaduw te leren kennen en integreren

N

Te onderzoeken hoe jouw totale potentieel eruit ziet en dit te relateren aan je huidige werk- en levensinvulling

Begin jouw ontdekkingsreis

Neem contact op voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek verkennen we je vragen, behoeften en ambities. Ook bespreken we hoe een op maat gemaakt traject jou kan helpen in de volgende stap in jouw ontwikkeling.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.