New Moon Breathwork Circle

Welkom 

Jij doet mee!

Wat fantastisch dat je meedoet aan de aankomende New Moon Breathwork Circle!  Je ontvangt van mij een bevestigingsmail met alle informatie en een tikkie. Je plek is gereserveerd na betaling.

Na de aanmelding en betaling is annuleren niet mogelijk. Je mag wel je plek aan een ander geven. Laat me dat dan svp wel weten.

Ik hoop je snel te zien.

Rebekka

Voor mij is ademwerk een enorme sleutel geweest naar meer balans in mijn leven. Ik heb niet alleen heel veel oud zeer kunnen helen, dat gaf sowieso enorm veel ruimte, maar ik heb vooral meer lichtheid en plezier gevonden. Het fijne van ademwerk is dat je het niet allemaal hoeft te begrijpen en te analyseren om heel veel effect te voelen. Ik wil deze ervaring graag met je delen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op!

 

+31 6 1661 0081

New Moon Breathwork Circle