Welkom bij de New Moon Breathwork Circle

Wat superfijn dat jij mee doet aan de ademcirkel van Nieuwe Maan

Wat fantastisch dat je mee wilt doen aan één van de aankomende New Moon Breathwork Circles.  Je ontvangt van mij een bevestigingsmail met alle informatie en een tikkie. Je plek is gereserveerd na betaling.met inschrijving.

Wanneer je je hebt opgegeven voor een van de aankomende Circles, ontvang je ongeveer 6 weken van te voren je een bericht om je definitief aan te melden.

Na de definitieve aanmelding en betaling is annuleren niet mogelijk. Je mag wel je plek aan een ander geven. Laat me dat dan svp wel weten.

Ik hoop je snel te zien.

Rebekka

Voor mij is ademwerk een enorme sleutel geweest naar meer balans in mijn leven. Ik heb niet alleen heel veel oud zeer kunnen helen, dat gaf sowieso enorm veel ruimte, maar ik heb vooral meer lichtheid en plezier gevonden. Het fijne van ademwerk is dat je het niet allemaal hoeft te begrijpen en te analyseren om heel veel effect te voelen. Ik wil deze ervaring graag met je delen!

Contact

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op!

Rebekka@bureaunieuwemaan.nl

06-16610081

Amsterdam

Privacy verklaring  |  Algemene voorwaarden  |  KVK 53065921 
 |  BTW NL1729.07.500.B02