What makes me Tick?

Yes, jij bent op weg naar meer passie en meer plezier in je werk en leven!

Super leuk dat jij je hebt ingeschreven voor What Makes Me Tick?

*****

R

Dagelijks een inspirenende mail met oefeningen om jouw drijfveren beter te leren kennen.

R

Krijg je toegang tot twee informatieve webinars boordevol handige tips en trics om jouw drijfveren meer vorm te geven in je leven.

R

een drijfverenscan om jouw eigen drijfveren in kaart te brengen.

Je kent vast wel het gevoel dat wanneer jij je in je kracht staat, dat alles vanzelf lijkt te gaan. Het voelt als magisch omdat je dan bent aangesloten op een enorme energiebron in jezelf. Je weet wat je talenten zijn en je kent je drijfveren. Je hebt je doelen duidelijk voor ogen en je weet wat je volgende stap is. Dat geeft enorm veel houvast en voldoening.

Maar de werkelijkheid is dat niet makkelijk is om precies te weten wat je drijft. In de dagelijkse beslommeringen wordt je snel afgeleid van je eigen kern en je eigen kompas. Je kan behoorlijk vast komen te zitten in het niet weten.

De challenge Discover Your Drivers is de eerste stap om weer in beweging te komen en jouw drijfveren eens onder de loep te nemen!

Geef richting aan je eigen leven

Neem het roer in eigen hand

Vergroot je zelfkennis en zelfsturing en geeft vorm aan je eigen leven.

Resultaat

R

Meer betekenis en bezieling ervaren 

R

Groter gevoel van vrijheid

R

Meer focus door heldere keuzes te maken

R

Meer balans ervaren

R

Meer autonomie en grotere zelfsturing

R

Je persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap naar een next level

Bezieling en zingeving

Bezieling komt van binnen uit. Het ontstaat wanneer je handelt en werkt vanuit je Purpose of missie, je waarden en je interesses. Hoe beter je je eigen energiebronnen en drijfveren kent, hoe makkelijker het is om bezieling te ervaren en de keuzes te maken die echt bij je passen.

Waarom  meer bezieling?

Inzicht in wat jou drijft is belangrijk voor jezelf, om richting te kunnen geven aan jouw werk en leven. Bovendien stelt het jou in staat om in de communicatie met anderen een verdieping aan te brengen. Respect kunnen tonen en vragen voor elkaars drijfveren is een belangrijke sleutel tot wederzijds bevredigende relaties. Daarbij weet je beter de richting in je leven te bepalen, heb je minder het gevoel dat dingen je toevallig overkomen. Dit verstevigt je persoonlijk leiderschap.  

Met meer bezieling ervaar je:

=

Meer voldoening in je werk 

=

Meer plezier en trots

=

Meer betrokkenheid bij wat je doet

=

Meer productiviteit en creativiteit

=

Meer regie en zelfsturing in werk en leven

=

Meer focus en duidelijke richting

Rebekka heeft mij in het eerste half jaar van mijn carrière bij mijn werkgever gecoacht. Vanaf het eerste gesprek had ik meteen veel vertrouwen in haar als coach. Ze geeft veel ruimte voor eigen inbreng en je eigen ontwikkelplan, maar weet ook op het juiste moment in te zoomen op voor jou nog onbewust gedrag. Rebekka is goed in het stellen van verdiepende vragen waardoor je op mooie nieuwe inzichten komt. Aan de andere kant kan ze soms ook zeggen waar het op staat wanneer je er zelf om heen draait, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Rebekka weet zich als coach aan te passen aan jouw stijl en leerbehoefte, waardoor je snel stappen zet. Zeker een aanrader & een topcoach!
Daan Vonk, Projectmanager Frisse Blikken

Rebekka is een kundige coach en een prettig mens. Ze geeft richting, maar laat je zelf deuren openen waarvan je niet wist dat ze er waren. Ze geeft jou de lead in de coachings en weet een vertaalslag te maken van je verhalen naar concrete modellen waarmee je aan de slag kan. Een aanrader als je een verdiepingsslag wil maken op (persoonlijk) leiderschap.

Sophie de Haan, Personel & Organisation Advisor Van Oord

Ik kijk erg fijn terug op de maanden dat ik met Rebekka heb mogen werken. We hebben in een korte tijd een bijzondere band gekregen, omdat zij mijn uitdagingen begreep en ik daardoor altijd vrijuit heb kunnen praten. Het voelt vertrouwd om met Rebekka te praten omdat zij goed kan luisteren en praktische tips geeft voor mijn uitdagingen. Tips die geen open deur zijn en waar ik zonder haar zelf niet snel had gevonden. Daarnaast mocht ik altijd praten over wat er op dat moment speelde, waardoor ik altijd opgelucht en positief gezind de deur uit liep. Door mijn positieve ervaring weet zeker dat Rebekka en ik elkaar in de toekomst weer gaan zien!

Marije Biesterbos, Projectmanager Frisse Blikken

Na een zoektocht voor een carrière coach, kwam ik bij Rebekka terecht. Haar hartelijkheid, luisterende oor en openheid zorgden ervoor dat ik na het intake gesprek besloot om verder met haar te gaan. Ruim een half jaar later heb ik mijn coaching traject afgesloten en het was geweldig! Rebekka heeft een goede knowhow in psychologie, o.a. in de filosofie van Jung. Deze expertise in combinatie met de oefeningen die zij aanbod, hebben mij goed geholpen om beter inzicht in mezelf te krijgen. De sessies met Rebekka hebben bijgedragen aan een positieve verandering binnen in mij. Haar analyses zijn scherp, haar begeleiding is goed en duidelijk; empathisch en sturend waar nodig. Een coachingstraject is heel persoonlijk, maar zij maakte dat het aangenaam en vertrouwd was. Een goede en waardevolle investering voor jezelf. 10/10 would recommend.

Kathy Ruiz, Marketing Manager Kamer20 en zelfstandig ondernemer

Dankzij de gesprekken met Rebekka ben ik mezelf beter leren kennen. Ze wist tijdens de gesprekken goed door mijn (soms wat) chaotische verhalen heen te prikken en gaf mij beknopt en concreet terug waar ik aan zou kunnen werken.

Deelnemer Leiderschapsprogramma Ahold Delhaize 2019

Contact

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op!

Rebekka@bureaunieuwemaan.nl

06-16610081

Amsterdam

Privacy verklaring  |  Algemene voorwaarden  |  KVK 53065921 
 |  BTW NL1729.07.500.B02