Welkom bij de New Moon Breathwork Circle

Je hebt je opgegeven voor één van de aankomende New Moon Breathwork Circles

Wat fantastisch dat je mee wilt doen aan een van de aankomende New Moon Breathwork Circles.  Je ontvangt van mij een bevestigingsmail met de voorinschrijving. Ongeveer 6 weken voor de New Moon Breathwork Circle ontvang je een bericht om je definitief aan te melden.

Na je definitieve aanmelding krijg je nog een mail met alle informatie en een tikkie. Je plek is gereserveerd na betaling.

Voor mij is ademwerk een enorme sleutel geweest naar meer balans in mijn leven. Ik heb niet alleen heel veel oud zeer kunnen helen, dat gaf sowieso enorm veel ruimte, maar ik heb vooral meer lichtheid en plezier gevonden. Het fijne van ademwerk is dat je het niet allemaal hoeft te begrijpen en te analyseren om heel veel effect te voelen. Ik wil deze ervaring graag met je delen!

Ik hoop je snel te zien.

Rebekka

Bureau Nieuwe Maan
IJburglaan 448
1086 ZJ Amsterdam

 

KVK 53065921
BTW NL1729.07.500.B02

Contact
Rebekka van Praag rebekka@bureaunieuwemaan.nl
06 1661 0081