Free Your Heart Monday Meditation

Yes, jij hebt de stap genomen om vaker naar je hart te luisteren!

Gefeliciteerd, de inschrijving is gelukt

Je ontvangt zometeen een mail met daarin  de link naar de zoommeeting voor de Free Your Heart Meditaties. Sla de link op bij je favorieten want je hebt nu iedere week toegang tot de Free Your Heart Monday Meditation. Iedere week heeft de meditatie een andere invalshoek dus je kan steeds iets nieuws ervaren.

In deze geleide meditaties nodig ik je uit om je te focussen op je hart, waarbij we steeds een ander onderwerp belichten. Wanneer je met aandacht stil staat bij jezelf en voelt wat er in je hart leeft, dan:

  R

  Verdiep je de verbinding met jezelf en daardoor ook je relatie met anderen.

  R

  Ervaar je meer dankbaarheid en meer innerlijke rust.

  R

  Maak je makkelijker verbinding met je dromen en verlangens.

  Voorbereiding voor de meditatie

  Zorg ervoor dat je even niet gestoord kunt worden en zoek een fijne rustige plek uit. Zoek een lekkere stoel of bank uit zodat je goed kunt zitten met je rug tegen de rugleuning. Je kan de meditatie ook liggend doen. Zorg er dan wel voor dat je het niet te koud krijgt n houdt een dekentje of iets dergelijks bij de hand.

  Je kunt na de meditatie notities maken en de belangrijkste beelden beschrijven of tekenen. Maak er helemaal jouw eigen ervaring van.

  Ik kijk er naar uit je te ontmoeten bij Free Your Heart Mediatie op maandag!

  Warme groet,

  Rebekka

  P.S.: De Free Your Heart meditatie start iedere maandagochtend (behalve in de schoolvakanties) om 9:00 uur en duurt ongeveer 30 min

   Data 2021

   Free Your Heart Monday meditation 2021

   =

   22 november 9:00 uur

   =

   29 november 9:00 uur

   =

   6 december 9:00 uur

   =

   13 december 9:00 uur

   =

   20 december 9:00 uur

   Data januari 2022

   Free Your Heart Monday meditation 2022

   =

   10 januari 9:00 uur

   =

   17 januari 9:00 uur

   =

   24 januari 9:00 uur

   =

   31 januari 9:00 uur

   =

   7 februari 9:00 uur

   De laatste blogs

   Drie valkuilen voor startend leidinggevenden

   Drie valkuilen voor startend leidinggevenden

   En dan ben je ineens geen teamlid meer maar de leidinggevende, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van een team en het realiseren van de teamdoelen. Het is een compleet nieuw terrein vol uitdagingen en kansen. Terwijl je je weg probeert te vinden in je...

   Lees meer
   Zeven jaar langs de lijn

   Zeven jaar langs de lijn

   Treurig staarde de voetbalvader naar het koelvak met tapashapjes. Ze waren in de aanbieding; de tapas. Hij pakte een schoteltje met rauwe ham, keer ernaar en legde het toch weer terug. ”Tja, mijn vrouw is nogal risico-avers, dus dat helpt ook niet!”, verzuchtte hij....

   Lees meer
   Ik red mezelf wel

   Ik red mezelf wel

   Ik zit op een meditatiekussen in een tochtig atelier achterin een kloostertuin aan de zoom van de Brabantse bossen en staar in het zachte licht van een schaal vol waxinelichtjes. Het is even heel stil. Het is zo’n diepe stilte, eentje die ik heel fijn vind. Samen even...

   Lees meer

   Rebekka heeft mij in het eerste half jaar van mijn carrière bij mijn werkgever gecoacht. Vanaf het eerste gesprek had ik meteen veel vertrouwen in haar als coach. Ze geeft veel ruimte voor eigen inbreng en je eigen ontwikkelplan, maar weet ook op het juiste moment in te zoomen op voor jou nog onbewust gedrag. Rebekka is goed in het stellen van verdiepende vragen waardoor je op mooie nieuwe inzichten komt. Aan de andere kant kan ze soms ook zeggen waar het op staat wanneer je er zelf om heen draait, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Rebekka weet zich als coach aan te passen aan jouw stijl en leerbehoefte, waardoor je snel stappen zet. Zeker een aanrader & een topcoach!
   Daan Vonk, Projectmanager Frisse Blikken

   Rebekka is een kundige coach en een prettig mens. Ze geeft richting, maar laat je zelf deuren openen waarvan je niet wist dat ze er waren. Ze geeft jou de lead in de coachings en weet een vertaalslag te maken van je verhalen naar concrete modellen waarmee je aan de slag kan. Een aanrader als je een verdiepingsslag wil maken op (persoonlijk) leiderschap.

   Sophie de Haan, Personel & Organisation Advisor Van Oord

   Ik kijk erg fijn terug op de maanden dat ik met Rebekka heb mogen werken. We hebben in een korte tijd een bijzondere band gekregen, omdat zij mijn uitdagingen begreep en ik daardoor altijd vrijuit heb kunnen praten. Het voelt vertrouwd om met Rebekka te praten omdat zij goed kan luisteren en praktische tips geeft voor mijn uitdagingen. Tips die geen open deur zijn en waar ik zonder haar zelf niet snel had gevonden. Daarnaast mocht ik altijd praten over wat er op dat moment speelde, waardoor ik altijd opgelucht en positief gezind de deur uit liep. Door mijn positieve ervaring weet zeker dat Rebekka en ik elkaar in de toekomst weer gaan zien!

   Marije Biesterbos, Projectmanager Frisse Blikken

   Na een zoektocht voor een carrière coach, kwam ik bij Rebekka terecht. Haar hartelijkheid, luisterende oor en openheid zorgden ervoor dat ik na het intake gesprek besloot om verder met haar te gaan. Ruim een half jaar later heb ik mijn coaching traject afgesloten en het was geweldig! Rebekka heeft een goede knowhow in psychologie, o.a. in de filosofie van Jung. Deze expertise in combinatie met de oefeningen die zij aanbod, hebben mij goed geholpen om beter inzicht in mezelf te krijgen. De sessies met Rebekka hebben bijgedragen aan een positieve verandering binnen in mij. Haar analyses zijn scherp, haar begeleiding is goed en duidelijk; empathisch en sturend waar nodig. Een coachingstraject is heel persoonlijk, maar zij maakte dat het aangenaam en vertrouwd was. Een goede en waardevolle investering voor jezelf. 10/10 would recommend.

   Kathy Ruiz, Marketing Manager Kamer20 en zelfstandig ondernemer

   Dankzij de gesprekken met Rebekka ben ik mezelf beter leren kennen. Ze wist tijdens de gesprekken goed door mijn (soms wat) chaotische verhalen heen te prikken en gaf mij beknopt en concreet terug waar ik aan zou kunnen werken.

   Deelnemer Leiderschapsprogramma Ahold Delhaize 2019

   Bureau Nieuwe Maan
   IJburglaan 448
   1086 ZJ Amsterdam

    

   KVK 53065921
   BTW NL1729.07.500.B02

   Contact
   Rebekka van Praag rebekka@bureaunieuwemaan.nl
   06 1661 0081