Ontdek de kracht van adem

New Moon Breathwork

Upcomming circle

15 september 2023 – Amsterdam (Sloten)

Wanneer je…

=

Stress en spanning los wil laten

=

Oude pijn en trauma wil bevrijden

=

Onderdrukte emoties vrij laten stromen

=

Belemmerende patronen wil transformeren

=

Rouw en verdriet wil verwerken

=

Diep contact met jezelf wil ervaren

NEW MOON BREATHWORK CIRCLE

Deze ademcirkel is vol. De volgende ademcirkel is maandag 13 november van 19:30 – 22:30 uur.

15 september 2023 – 14:00 – 17:00 uur in Amsterdam (Sloten)

In een ademcirkel maak je een reis naar binnen. Door de verbonden ademhalingstechniek verhoog je vibratie en gaat je levensenergie stromen. De blokkades, door spanning, pijn of trauma, kunnen vrijkomen. Je stuurt in feite extreem veel energie naar de afgesloten delen in jezelf, waardoor deze delen de vastgehouden spanning kunnen loslaten.

Je hoeft niet precies te snappen, te weten waar het over gaat of te verklaren waar het over gaat. Je lichaam kan dit zonder dat je hoofd het begrijpt. Het loslaten gebeurt door beweging of geluid.

De muziek die wordt gebruikt stimuleert je om helemaal op te gaan in je proces. Tijdens de sessie wordt een veilige en liefdevolle ruimte gecreëerd zodat je je ondersteund en gezien voelt.

Deze ademcirkel bestaat uit een groep van maximaal 14 deelnemers en 2 begeleiders.

De investering voor deze ademcirkel is:

  • € 75,- voor reguliere birds (Deze prijs is inclusief BTW voor particulieren, voor zakelijke klanten is de prijs exclusief BTW).

Voor wie?

Ademwerk is in principe geschikt voor iedereen die zijn of haar bewustzijn wil vergroten en persoonlijk wil groeien. Ademwerk is met name geschikt als je ademhaling regelmatig hoog zit, je veel piekert, veel stress ervaart, kampt met zelfbeeldproblematiek, moeite hebt met het uiten van emoties of traumatische gebeurtenissen wilt verwerken. Als je zwanger bent, of überhaupt twijfelt of ademwerk voor jou geschikt is, neem dan eerst contact op zodat ik je persoonlijke situatie beter kan inschatten. 

Magische reis

Een van de belangrijkste voordelen van ademwerk is het vermogen om een dieper gevoel van verbinding met jezelf en met anderen te bevorderen. Hierdoor ervaar je meer empathie en begrip. Dat draagt bij aan betere relaties en een groter gevoel van verbondenheid met de wereld. Een ademreis kan een magische reis zijn. Doordat je lymbisch brein zo geactiveerd is, kan je makkelijker in contact komen met je onbewuste en zo  betekenisvolle inzichten opdoen.

Effecten van Transformational Breathwork:
=

Verdieping van het contact met jezelf

=

Vergroten van zelfliefde

=

Vermindering van spanning, stress en angst

=

Vergroten van energie en rust

=

Verwerken van trauma

=

Loslaten van belemmerende overtuigingen

=

Vergroten van gevoel van vrijheid en zelfsturing

=

Vergroten van fysieke en mentale veerkracht 

Hoe ziet een ademreis eruit?

Na een korte kennismaking starten we met oefeningen die je helpen om je op je gemak te voelen en contact te maken met je eigen lichaam. Ook doen we oefeningen om met elkaar een veilige en fijne setting te creëren. Na een meditatie zet iedereen een intentie voor zichzelf. De ademreis zelf duurt ongeveer een 75 minuten. Na de reis is er tijd voor het delen je ervaring, als je daar behoefte aan hebt.

Deze ademcirkel wordt deze keer gehouden in Studio Space To Be, een fijne plek aan de rand van Amsterdam (Sloten). De studio is goed te bereiken met het OV en de auto.

Hier vind je de privacy verklaring van Bureau Nieuwe Maan.

Contact

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op!

Rebekka@bureaunieuwemaan.nl

06-16610081

Amsterdam

Privacy verklaring  |  Algemene voorwaarden  |  KVK 53065921 
 |  BTW NL1729.07.500.B02